Apartmán s výhľadom na more a centrum mesta Novalja

Novalja, Pag, Chorvátsko – ID 13204
149,747 €
Plocha 59 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj trojizbový byt s čistou úžitkovou plochou 59,66 m², ktorý sa nachádza na druhom poschodí bytového domu nad centrom mesta Novalja.

Tento apartmán ponúka pohodlné a moderné bývanie s výhľadom na more a centrum mesta.

Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu, dve spálne, kúpeľňu, obývaciu izbu s kuchyňou a jedálňou s celkovou rozlohou 54,47 m² a terasu s rozlohou 1,19 m² s panoramatickým výhľadom na more a centrum Novalje.

Apartmán je kompletne zariadený a klimatizovaný, čo zaručuje pohodlie počas celého roka.

K apartmánu patrí aj parkovacie miesto, čo je veľkou výhodou.

Poloha bytu je ideálna pre tých, ktorí hľadajú bývanie v blízkosti všetkej občianskej vybavenosti. Pláž a centrum Novalje sú vzdialené len 10 minút chôdze, čo umožňuje ľahký prístup k reštauráciám, obchodom, kaviarňam a ďalším službám. Novalja je obľúbenou turistickou destináciou, ktorá je známa svojimi krásnymi plážami, čistým morom a bohatým spoločenským životom. Pre milovníkov nočného života je tu známy plážový klub Zrće, ktorý je jedným z najznámejších párty miest v Európe.

Apartmán si môžete pozrieť po 15.09.2024.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.

Mesto Novalja sa nachádza v chránenom zálive v severozápadnej časti ostrova Pag. Novalja má najväčší počet turistických ubytovacích zariadení na ostrove a najbohatšiu kultúrnu, pohostinskú a zábavnú ponuku. Reštaurácie, vínne pivnice a bistrá ponúkajú pestrú ponuku ostrovných jedál a rybích špecialít. Bary a tanečné sály ponúkajú hudobné produkcie rôznych žánrov.

V okolí Novalje sa nachádza niekoľko krásnych prírodných kamienkových a piesočnatých pláží. Priamo v meste bývajú pláže skalnaté alebo betónové móla. Na východnej strane Novalje nájdete pláž Babe a v zálive mesta sa nachádza piesočnato-kamienková pláž, ktorá sa však nevyrovná plážam Zrće, Caska, Planjka a Čista plaža. Na pláž Zrće premáva z Novalje verejná doprava. Na juhu Novalje sa nachádza kamienková pláž Straško.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
59 m2
Úžitková plocha
54.47 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00