3+kk, Dom s krbom, bazénom a veľkou záhradou, Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 13068
199,995 €
Plocha 73 m2
Dispozícia 3+kk
More 12 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Táto dobre udržiavaná vila v štýle Rosa sa nachádza na rohovom pozemku s vysokými múrmi, zimnou záhradou, súkromným bazénom a úchvatným výhľadom a je ideálnou voľbou pre pohodlné bývanie. Vila sa nachádza v pešej vzdialenosti od nákupného centra Los Palacios. Hlavný vstup je cez prednú terasu a zimnú záhradu, ktorá ponúka možnosť stolovania pod holým nebom.

Po vstupe do vily sa napravo nachádza priestranná obývacia izba a naľavo jedáleň. Obývacia izba je vybavená krbom a voľne stojacim elektrickým ohrievačom a vďaka dvojitému smeru okien je tu dostatok prirodzeného svetla. Klimatizácia v jedálni zabezpečuje príjemnú teplotu v obývacej izbe. Kuchyňa je dobre vybavená s dostatkom úložného priestoru a pracovnej plochy, všetky spotrebiče (varná doska, elektrická rúra, veľká chladnička s mrazničkou) sú súčasťou dodávky.

V kúpeľni s WC nasleduje sprchovací kút, ktorý slúži aj ako praktická práčovňa. Oproti kúpeľni sa nachádza druhá spálňa so vstavanou skriňou, stropným ventilátorom a manželskou posteľou s úložným priestorom. Túto izbu možno ľahko prispôsobiť dvom samostatným lôžkam. Priestranná hlavná spálňa má tiež manželskú posteľ s úložným priestorom, vstavané skrine, klimatizáciu, stropný ventilátor a vlastnú kúpeľňu.

Predná časť pozemku je vydláždená a ponúka dostatok priestoru na relaxáciu na slnku. Bazén s rozmermi 6x4m² sa nachádza za vilou a okolie je kompletne vydláždené, vďaka čomu je vonkajší priestor veľmi nenáročný na údržbu. Jednoduchý prístup je aj z prednej časti pozemku a k dispozícii je aj parkovanie mimo cesty.

Zo strany vily vedú schody na veľkú strešnú terasu alebo solárium, odkiaľ je nádherný výhľad na otvorenú krajinu a pohorie Sierra Espunas. Táto terasa ponúka možnosť vytvoriť tretiu spálňu alebo hosťovský apartmán, ale je to aj skvelý vonkajší priestor. Pod schodiskom sa nachádzajú dve úložné skrine a prístup do veľkého plazivého priestoru, ktorý slúži ako úložný priestor.

Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej časti Camposol, ktorá má dve nákupné centrá so širokou ponukou miestnych služieb. Camposol je vzdialený len 15 minút jazdy od krásnych pláží Stredozemného mora a nádherného prístavu Puerto de Mazarrón. Medzinárodné letisko Murcia (Corvera) je vzdialené menej ako 30 minút jazdy a letisko Alicante približne 1 hodinu

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
73 m2
Pozemok
400 m2
Úžitková plocha
73 m2
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
73 m2
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00