3+kk, Apartmán v Perla Del Mar s balkónom, Orihuela, Španielsko

Torrevieja - Orihuela, Španielsko – ID 12777
135,000 €
Plocha 80 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/5
More 3 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám apartmán s rozlohou 70 m2, ktorý sa nachádza v Urbanización Perla del Mar v Orihuele a ponúka pohodlné bývanie. Byt má dve spálne, obývaciu izbu s kuchyňou a terasu s rozlohou 10 m2, ktorá poskytuje dostatok priestoru na pohodlné bývanie. Byt je vo veľmi dobrom stave, zariadený nábytkom a vybavený klimatizáciou pre maximálne pohodlie. K urbanizácii patrí aj spoločný bazén a parkovacie miesto, čo zvyšuje atraktívnosť tejto nehnuteľnosti. Vďaka svojej polohe na úrovni 1. poschodia je byt svetlý a ponúka pohodlný prístup.

Urbanización Perla del Mar v Orihuele je vyhľadávanou lokalitou s výborným spojením a blízkosťou mora. Je obklopená verejnou dopravou, nákupnými centrami, školami, nemocnicami a ďalšou občianskou vybavenosťou. Táto pobrežná oblasť poskytuje dokonalú kombináciu pokojného bývania a ľahkého prístupu ku všetkým potrebným službám, vďaka čomu je táto nehnuteľnosť ideálna pre tých, ktorí hľadajú pohodlný a dobre situovaný domov.

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu médií a následného platenia poplatkov za služby, až po prenájom vrátane transferov z letiska, ubytovania a odhlásenia hostí, upratovania s praním a žehlením, inzercie na Bookingu a bezplatnej inzercie na webovej stránke spoločnosti, správy nehnuteľnosti a pravidelných kontrol nehnuteľnosti, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Vykonávame všetko, čo naši klienti potrebujú po prevode vlastníctva.

Podlažie
1
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Plocha
80 m2
Úžitková plocha
70 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00