Zariadený apartmán s výhľadom na more v Primoštene

Primošten, Chorvátsko – ID 14398
235,000 €
Plocha 53 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 750 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1175 €
Ročný výnos: 6.0%

Na predaj ponúkame krásny byt s rozlohou 53 m², ktorý sa nachádza v menšom bytovom dome len so siedmimi bytovými jednotkami, čo zaručuje pokoj a súkromie. Budova bola dokončená pred tromi rokmi, takže ide takmer o novostavbu.

Byt sa nachádza na prvom poschodí a jeho dispozícia zahŕňa vstupnú chodbu, priestrannú kúpeľňu, spálňu, svetlú obývaciu izbu s kuchyňou a jedálenským kútom a veľkú terasu s úchvatným výhľadom na more a malebné mestečko Primošten. Byt je kompletne zariadený a bol veľmi málo používaný, takže je vo výbornom stave.

K apartmánu patrí aj vlastné parkovacie miesto.

Investícia do nehnuteľnosti pri mori ponúka nielen pohodlie a krásu bývania v prímorskej oblasti, ale aj stabilnú návratnosť investície. Apartmán s výhľadom na more je ideálny na osobnú rekreáciu aj ako výhodná investičná príležitosť s možnosťou krátkodobého alebo dlhodobého prenájmu. Oblasť Dalmácie, kde sa Primošten nachádza, je veľmi vyhľadávanou destináciou vďaka príjemnému stredomorskému podnebiu, krásnym plážam a kultúrnemu dedičstvu.

Primošten je očarujúce mestečko na dalmatínskom pobreží Chorvátska, ktoré je známe svojimi úzkymi uličkami, krásnymi plážami a autentickou stredomorskou atmosférou. Mesto ponúka skvelú občiansku vybavenosť vrátane kvalitných reštaurácií, obchodov a služieb a je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojnú lokalitu s dobrou dostupnosťou. Primošten sa nachádza v blízkosti veľkých miest, ako sú Šibenik a Split, a ponúka výborné spojenie do ostatných častí Dalmácie.

Chorvátsko je jednou z najvyhľadávanejších turistických destinácií na svete vďaka svojmu bohatému kultúrnemu dedičstvu, krásnym plážam a čistému moru. Krajina ponúka širokú škálu investičných príležitostí do nehnuteľností - od historických domov až po moderné apartmány v prímorských lokalitách. Kúpa nehnuteľnosti v Chorvátsku znamená nielen možnosť vychutnať si krásy stredomorského života, ale aj stabilnú investíciu v bezpečnej a rozvinutej krajine.

S Mojenemovitostumore ponúkame profesionálny a individuálny prístup k predaju nehnuteľností v Chorvátsku. Pomôžeme vám nájsť tú správnu nehnuteľnosť podľa vašich špecifických požiadaviek - či už hľadáte apartmán s výhľadom na more, dom v blízkosti pláže alebo investičnú príležitosť. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a znalosti miestneho trhu vám poskytneme spoľahlivé poradenstvo a zabezpečíme hladký priebeh celej transakcie.

Vyberte si ideálnu nehnuteľnosť v Chorvátsku a užívajte si výhody vlastníctva domu alebo apartmánu v jednej z najkrajších krajín Európy.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
53 m2
Úžitková plocha
50 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00