Zariadený apartmán na zvýšenom prízemí v Novalji

Novalja, Pag, Chorvátsko – ID 13768
150,000 €
Plocha 52 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný dvojizbový apartmán v žiadanej lokalite Novalja, Pag v Chorvátsku. Apartmán sa nachádza v pokojnej časti obce a ponúka pokojné a príjemné bývanie. Má celkovú podlahovú plochu 52 m² a úžitkovú plochu 50 m². Apartmán sa nachádza na vysokom prízemí trojposchodovej budovy a je v súkromnom vlastníctve.

Dispozícia bytu zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu, terasy a schodisko vedúce do upravenej záhrady s rozlohou 87 m2 s kamenným grilom. Byt je kompletne vybavený a okamžite k dispozícii. Pre pohodlné bývanie je zabezpečené elektrické lokálne kúrenie, internet a všetky potrebné inžinierske siete vrátane verejnej kanalizácie. K bytu prislúcha parkovacie miesto o výmere 15,80 m2.

Poloha nehnuteľnosti je ideálna, len 500 m od mora, čo ponúka skvelú príležitosť na kúpanie a rekreáciu.

V okolí nájdete širokú sieť obchodov a služieb, ako aj možnosť pohodlnej dopravy - diaľničnej, autobusovej a cestnej.

Novalja je jednou z najobľúbenejších destinácií na ostrove Pag, známa svojimi krásnymi čistými plážami, rušným nočným životom a širokými možnosťami rekreačných aktivít. Historické pamiatky, tradičné reštaurácie a krásne prírodné scenérie robia z Novalje ideálne miesto na trvalé bývanie aj ako investíciu do rekreačných nehnuteľností.

Využite túto jedinečnú príležitosť! Ak hľadáte nehnuteľnosť v obľúbenej turistickej destinácii s výbornou dostupnosťou a všetkými potrebnými službami, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Tento atraktívny apartmán môže byť váš už od septembra 2024.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
52 m2
Úžitková plocha
50 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00