Zariadený apartmán na zvýšenom prízemí v Novalji, Pag Chorvátsko

Novalja, Pag, Chorvátsko – ID 14528
150,000 €
Plocha 52 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný dvojizbový apartmán s celkovou podlahovou plochou 52 m² a úžitkovou plochou 50 m² v pokojnej časti obce Novalja na ostrove Pag v Chorvátsku. Tento apartmán sa nachádza na vysokom prízemí trojposchodovej budovy a je v súkromnom vlastníctve. Dispozične zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu, terasu a schodisko vedúce do upravenej záhrady s rozlohou 87 m² s kamenným grilom - ideálny priestor na letné večery a grilovanie.

Byt je plne vybavený a je okamžite k dispozícii. Elektrické lokálne kúrenie, internet a pripojenie na všetky inžinierske siete vrátane verejnej kanalizácie zabezpečujú pohodlné bývanie počas celého roka. K bytu patrí aj parkovacie miesto o rozlohe 15,80 m².

Nehnuteľnosť je vzdialená len 500 m od mora, čo ponúka skvelú príležitosť na každodenné kúpanie a rekreáciu. Vďaka blízkosti obchodov, reštaurácií a dopravných spojení je apartmán ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojnú prímorskú rezidenciu s výbornou dostupnosťou služieb a atrakcií.

Novalja je jednou z najobľúbenejších destinácií na ostrove Pag, známa svojimi čistými plážami, bohatým nočným životom a širokými možnosťami športových a rekreačných aktivít. Táto lokalita je ideálna na trvalé bývanie aj ako investičná príležitosť. Mesto ponúka množstvo historických pamiatok, tradičné reštaurácie s miestnymi špecialitami a krásne prírodné scenérie, ktoré lákajú turistov z celého sveta.

Chorvátsko je jednou z najvyhľadávanejších destinácií na Jadrane a ostrov Pag je známy svojou jedinečnou kombináciou prírodných krás a kultúrneho bohatstva. Chorvátsko sa môže pochváliť stabilným trhom s nehnuteľnosťami a ponúka širokú škálu možností rekreačných domov, a to tak pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na oddych, ako aj pre investorov, ktorí chcú využiť nárast cestovného ruchu.

S Mojenemovitostumore získate profesionálne poradenstvo a osobný prístup pri hľadaní vašej ideálnej nehnuteľnosti. Ponúkame kompletný servis od obhliadky až po právne služby a zabezpečenie prevodu vlastníctva. Špecializujeme sa na luxusné a rekreačné nehnuteľnosti v Chorvátsku a naším cieľom je zabezpečiť hladký a bezproblémový proces kúpy nehnuteľnosti.

Ak hľadáte moderný apartmán v jednej z najobľúbenejších turistických destinácií s výborným prístupom k moru a všetkými potrebnými službami, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
52 m2
Úžitková plocha
50 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00