Stavebný pozemok s projektom na výstavbu vily, 562 m², Vir

Vir, Chorvátsko – ID 12759
139,000 €
Plocha 562 m2
More 820 m
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 562 m² s projektom na výstavbu vily s bazénom. Na vilu je už vydané stavebné povolenie, čo kupujúcemu urýchli začiatok výstavby.

Pozemok má pomerne obdĺžnikový tvar so šírkou približne 19 m a dĺžkou približne 29 m. Z pozemku je krásny výhľad na more. Elektrická prípojka sa nachádza v bezprostrednej blízkosti a všetky poplatky sú uhradené.

Vzdialenosť pozemku od mora je 820 m a od centra mesta Vir 2,3 km. Máme k dispozícii všetku potrebnú dokumentáciu - pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať!

Ostrov Vir je jedným z najznámejších turistických centier v Chorvátsku. Nachádza sa na najzápadnejšom cípe Zadarskej župy, obklopený Virským morom a Povljanským kanálom s množstvom menších zátok. S pevninou je spojený mostom. Členité pobrežie ostrova Vir, dlhé 31,43 km, ponúka rôzne pláže - od piesočnatých a kamienkových až po skalnaté a kamenisté, od rušných upravených pláží s rôznymi atrakciami až po intímne zátoky v nedotknutej prírode. Pláže na ostrove Vir čiastočne lemujú borovicové lesy a krištáľovo čisté more, vďaka čomu je tento ostrov ideálny na rodinnú dovolenku.

Okrem turistického ruchu v letných mesiacoch je Vir ideálnou oázou pokoja pre rodinný život aj v zime. Má všetku potrebnú občiansku vybavenosť: školu, škôlku, obchody, autobusovú stanicu, reštaurácie a kaviarne. Vir je vzdialený 26 km od Zadaru a 12 km od najbližšieho mesta Nina.

Pre viac informácií nás prosím kontaktujte

Výhľad na more
Áno
Plocha
562 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00