Radový dvojdom so 4 spálňami, 2 kúpeľňami a veľkou terasou v Torreta II, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 14792
134,000 €
Plocha 83 m2
Dispozícia 4+kk
More 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento mezonetový dom sa nachádza v obľúbenej štvrti Torreta Florida v meste Torrevieja.

Vďaka svojej veľkosti a skvelému dispozičnému riešeniu je ideálny na rodinné bývanie aj ako investičná príležitosť. S celkovou rozlohou 83 m² a štyrmi spálňami poskytuje dostatok priestoru a pohodlia.

Dom s úžitkovou plochou 80 m² zahŕňa:

poskytuje dostatok priestoru pre rodinu alebo hostí.

2 kúpeľne: jedna na každom poschodí.

Dom je v pôvodnom stave a ponúka priestor na modernizáciu podľa vlastných predstáv.

Kuchyňa je vybavená a pripravená na používanie.

K nehnuteľnosti patrí priestranná terasa s rozlohou 30 m², ktorá je ideálna na vonkajšie stolovanie, relaxáciu alebo ako miesto na grilovanie.

K vybaveniu patria vstavané skrine, záhrada, práčovňa, dostatok prirodzeného svetla a predáva sa čiastočne zariadený.

Torreta Florida je pokojná a veľmi obľúbená rezidenčná štvrť v meste Torrevieja, známa svojím príjemným prostredím a výbornou dostupnosťou všetkých dôležitých služieb. Supermarkety, nákupné centrá, školy, reštaurácie a zdravotnícke zariadenia sa nachádzajú v blízkosti domu, čo zaručuje pohodlný každodenný život.

Torrevieja ponúka nielen krásne pláže, ale aj bohaté kultúrne vyžitie a rôzne aktivity, od športov až po prechádzky v prírode. Vďaka výbornej dopravnej dostupnosti ponúka štvrť ľahký prístup k hlavným turistickým atrakciám, ako aj k plážam s jemným pieskom a azúrovým morom.

Vlastníctvo nehnuteľnosti pri mori v Španielsku, najmä v obľúbených lokalitách, ako je Torrevieja, ponúka nielen možnosť užívať si príjemné stredomorské podnebie, ale aj výhodnú investíciu. Mesto Torrevieja je atraktívne na trvalé bývanie aj na rekreačné účely, pričom stabilný turistický priemysel ponúka potenciál na prenájom nehnuteľností.

Torreta Florida je ľahko dostupná z medzinárodného letiska Alicante-Elche, ktoré je vzdialené približne 45 minút jazdy. Autobusové spojenie a dobrá cestná infraštruktúra poskytujú rýchly a pohodlný prístup do ostatných častí mesta a regiónu Costa Blanca.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v atraktívnych pobrežných lokalitách v Španielsku. Ponúkame komplexné služby vrátane právneho poradenstva a pomoci pri financovaní, aby bola kúpa vašej nehnuteľnosti jednoduchá a bezpečná. Pomôžeme vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše požiadavky.

Pre viac informácií nás kontaktujte ešte dnes a my vám radi poskytneme ďalšie ponuky nehnuteľností v meste Torrevieja alebo v iných krásnych lokalitách na pobreží Španielska.

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Plocha
83 m2
Pozemok
100 m2
Úžitková plocha
80 m2
Terasa
54 m2
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
40 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00