Priestranný dom s 3 spálňami v žiadanej lokalite, Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 13114
109,000 €
Plocha 350 m2
Dispozícia 3+kk
More 15 000 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame na predaj krásny príklad vily Fortuna Deluxe s dostatkom priestoru pre vlastný bazén v pokojnej lokalite v žiadanej oblasti Camposol. Táto nehnuteľnosť s dispozíciou 3 spální a zastavanou plochou 60 m² je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v pokojnej časti obce. Pozemok s rozlohou 350 m² ponúka dostatok priestoru pre všetky vaše potreby.

V prednej časti pozemku sa po celej dĺžke nachádza veľká terasa, ktorá poskytuje výhľad na hory. Táto terasa je ideálna na relaxáciu a je možné ju za nízke náklady zaskliť a premeniť na zimnú záhradu, takže ju môžete využívať celoročne.

Pri vstupe cez vchodové dvere do nehnuteľnosti sa dostanete priamo do priestrannej a svetlej obývacej izby, ktorá je vybavená klimatizáciou a stropným ventilátorom. Obývacia izba je prepojená s jedálňou, ktorá je ľahko prístupná z plne vybavenej kuchyne. Súčasťou kuchyne sú spotrebiče, množstvo skriniek, vodný filter a elektrický bojler. Z dverí kuchyne máte priamy prístup do záhrady s nádherným výhľadom na krajinu.

Do dvoch spální sa vchádza cez oblúk z obývacej izby. Obe spálne môžu byť zariadené manželskými posteľami, majú vstavané skrine a stropné ventilátory. Hlavná spálňa je vybavená aj klimatizáciou. K dispozícii je kompletne vykachličkovaná rodinná kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom.

Pozemok s rozlohou 350 m² je z väčšej časti štrkový, čo znamená, že sa ľahko udržiava a ponúka aj dostatok priestoru na inštaláciu vlastného súkromného bazéna. Vila má súkromné strešné solárium, ktoré ponúka nádherný výhľad na okolité hory. Na prístup do tohto solária bude potrebné doplniť kovové schodisko.

Na bočnej strane pozemku sa nachádza vydláždená príjazdová cesta, ktorá poskytuje možnosť parkovania. Pred vilou sa nachádza ďalšia záhradná plocha, ktorá je vydláždená a ponúka dostatok priestoru na pridanie kvetináčov a rastlín. Pod nehnuteľnosťou sa nachádza veľká budova, ktorú možno ďalej rozvíjať, čo poskytuje veľké možnosti na budúce vylepšenia.

Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej oblasti vo veľmi obľúbenej rezidenčnej štvrti Camposol Golf Development. Rezidencia využíva výhody dvoch obchodných centier, v ktorých sa nachádza široká miestna občianska vybavenosť.

Camposol je vzdialený len 15 minút jazdy autom od krásnych pláží Stredozemného mora a nádherného prístavu Puerto de Mazarron. Medzinárodné letisko Murcia (Corvera) je vzdialené necelých 30 minút jazdy a približne hodinu jazdy do Alicante.

Táto vila predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a pokojné bývanie s možnosťou prispôsobiť si svoj nový domov podľa vlastných predstáv. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnúť si obhliadku tejto skvelej nehnuteľnosti v Camposol, kde si môžete vychutnať slnko, pokoj a kvalitu života v nádhernom prostredí.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
350 m2
Pozemok
350 m2
Úžitková plocha
60 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
3 km
Lekár
1 km
Kaviareň
3 km
Reštaurácia
3 km
Bar
950 m
Škola/škôlka
7 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00