Nový apartmán s výhľadom na more v Primoštene

Primošten, Chorvátsko – ID 14401
180,000 €
Plocha 40 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1050 €
Ročný výnos: 7.0%

Na predaj ponúkame nový byt s rozlohou 40 m², ktorý sa nachádza v modernej novostavbe s iba piatimi bytovými jednotkami. Byt sa nachádza na prvom poschodí a ponúka dokonalé dispozičné riešenie: vstupný priestor, spálňu, kúpeľňu, svetlú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálňou a veľkú terasu s panoramatickým výhľadom na more, ktorý nebude zakrytý budúcimi budovami. Súčasťou predaja je aj jedno parkovacie miesto, čo je v turistickej oblasti veľkou výhodou.

Byt je vybavený modernou invertorovou klimatizáciou, ktorá zabezpečuje príjemné chladenie v lete a účinné vykurovanie v zimných mesiacoch. Vďaka vzdialenosti len 400 metrov do centra mesta a na pláž máte všetko potrebné na dosah ruky bez nutnosti používať auto - ideálne pre bezstarostné bývanie pri mori.

Vlastníctvo nehnuteľnosti s výhľadom na more v Chorvátsku prináša nielen skvelý pocit pohody, ale aj vynikajúce investičné príležitosti. Apartmány pri mori sú atraktívne na osobné použitie, ako aj na krátkodobý a dlhodobý prenájom, čo vám umožní získať stabilný príjem. Nehnuteľnosti v Primoštene a iných častiach Dalmácie sú veľmi žiadané vďaka krásnym plážam, čistému moru a príjemnému stredomorskému podnebiu.

Primošten je malebné mestečko na dalmatínskom pobreží, známe svojimi úzkymi historickými uličkami, krásnymi plážami a nedotknutou prírodou. Táto obľúbená turistická destinácia ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný život: reštaurácie s miestnou kuchyňou, obchody, kultúrne podujatia a športové aktivity. Blízkosť ďalších veľkých miest, ako sú Šibenik a Split, zaručuje ľahký prístup k ďalším atrakciám a službám.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších destinácií nielen pre turistov, ale aj pre investorov do nehnuteľností. Kúpa nehnuteľnosti v tejto krajine ponúka nielen možnosť oddychu na krásnom pobreží, ale aj stabilnú a perspektívnu investíciu. Chorvátsko je známe svojím kultúrnym dedičstvom, čistým morom a skvelou infraštruktúrou, čo z neho robí atraktívne miesto na dlhodobý pobyt alebo ako dovolenkový dom.

S Mojenemovitostumore sa môžete spoľahnúť na profesionálny a individuálny prístup pri výbere vašej vysnívanej nehnuteľnosti. Pomôžeme vám nájsť ideálny apartmán alebo dom v Chorvátsku, ktorý bude spĺňať všetky vaše požiadavky - či už hľadáte nehnuteľnosť s výhľadom na more, luxusnú vilu na pláži alebo investičnú príležitosť. Vďaka našej znalosti miestneho trhu a dlhoročným skúsenostiam zabezpečíme bezproblémový priebeh transakcie.

Ak hľadáte pokojný prímorský dom v Chorvátsku alebo výhodnú investíciu, Mojenemovitostumore je vaším spoľahlivým partnerom pri výbere nehnuteľností v oblastiach, ako sú Primošten, Šibenik a ďalšie atraktívne lokality na dalmatínskom pobreží.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
40 m2
Úžitková plocha
38 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00