Nový 2-izbový apartmán v pokojnej oblasti v blízkosti Šibeniku, Chorvátsko

Šibenik, Bilice, Chorvátsko – ID 14770
259,000 €
Plocha 103 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/2
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Tento krásny, novopostavený a plne vybavený luxusný apartmán sa nachádza v pokojnej časti Bilice, neďaleko Šibeniku, len 400 metrov od mora. Je ideálny pre tých, ktorí chcú uniknúť ruchu mesta, ale zároveň byť len pár minút od všetkých výhod, ktoré Šibenik ponúka.

Apartmán sa nachádza v moderne navrhnutej budove, ktorá sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 448 m². Nehnuteľnosť ponúka 103,42 m² obytnej plochy, ktorá zahŕňa 2 priestranné spálne, z ktorých jedna má vlastnú kúpeľňu a šatňu, modernú a priestrannú obývaciu izbu s kuchyňou a jedálenským kútom a krásnu terasu s výhľadom na krajinu.

Byt má vlastný vchod a je vybavený najnovšími technológiami a materiálmi.

Výber prvotriednych materiálov je zrejmý na každom kroku. Dom je vybavený najnovšími okennými a sklenenými profilmi s UV ochranou, ktoré zabezpečujú energetickú účinnosť. Okrem toho sú nainštalované elektricky ovládané rolety a komínové telesá. Súčasťou interiéru je podlahové vykurovanie a chladenie, vysokokvalitná keramická dlažba "Florim" a moderná kuchyňa od DOIMO CUCCINE.

Bilice je malebná dedinka, ktorá sa nachádza na brehu jazera Prokljan, len 5 km od historického centra mesta Šibenik. Táto pokojná lokalita ponúka krásnu prírodnú scenériu, čisté more a pohodlný prístup ku všetkým službám. Mesto je výborne dostupné autom a od medzinárodného letiska Split je vzdialené len 45 minút jazdy. Vďaka tejto výhodnej polohe je objekt ľahko dostupný aj pre zahraničných turistov.

Šibenik je jedným z najkrajších a historicky najvýznamnejších miest na pobreží Jadranského mora. Ponúka bohatú občiansku vybavenosť vrátane škôl, zdravotníckych zariadení, obchodov, kaviarní a reštaurácií, ktoré sú vzdialené len 10 minút jazdy autom od objektu. Mesto je známe svojou jedinečnou históriou, krásnymi plážami a prístupom do Národného parku Krka, čo z neho robí ideálne miesto na život a rekreáciu.

Chorvátsko sa stalo jednou z najobľúbenejších destinácií pre investície do nehnuteľností v Európe. Ponúka nielen krásne pobrežie a čisté more, ale aj stabilné hospodárske prostredie a rastúci sektor cestovného ruchu. Vlastníctvo nehnuteľnosti v Chorvátsku, najmä v okolí Šibeniku, prináša výhody na osobné využitie aj ako investičná príležitosť na prenájom počas turistickej sezóny.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v najkrajších lokalitách pri mori. Ponúkame kompletnú podporu pri výbere, právne poradenstvo a administratívny proces. Vďaka našej znalosti trhu a individuálnemu prístupu vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše požiadavky.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo pre dohodnutie osobnej obhliadky tohto krásneho apartmánu v Biliči. Ak táto ponuka nezodpovedá vašim predstavám, radi vám vyhľadáme iné nehnuteľnosti podľa vašich konkrétnych požiadaviek v oblasti Šibenik, Dalmácia alebo v iných krásnych lokalitách na chorvátskom pobreží.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
103 m2
Úžitková plocha
95 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00