Na predaj zariadený apartmán so záhradou, 100 m od pláže v lokalite Vodice, Srima

Vodice Srima, Chorvátsko – ID 14499
189,000 €
Plocha 70 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 945 €
Ročný výnos: 6.0%

Ponúkame na predaj fantastický apartmán na skvelom mieste v Srime, Vodice, len 100 metrov od piesočnatej pláže a mora.

Apartmán sa nachádza na prízemí menšieho apartmánového domu so štyrmi apartmánmi a zaberá celé prízemie. Budova sa nachádza v tichej slepej uličke, čo zaručuje pokoj a súkromie.

Dispozícia apartmánu zahŕňa vstupný priestor, kúpeľňu, spálňu a veľkú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálenským kútom. K bytu patrí aj lodžia, ktorá bola uzavretá a využíva sa ako ďalšia spálňa.

Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je súkromný dvor s rozlohou 75 m², ktorý je možné ďalej upraviť podľa vlastných predstáv - v súčasnosti sa využíva ako terasa a parkovacie miesto.

Byt je kompletne zariadený a vybavený, čo znamená, že je pripravený na okamžité nasťahovanie a užívanie.

Tento apartmán predstavuje ideálnu rekreačnú nehnuteľnosť, v ktorej si môžete vychutnať blízkosť mora a pláže a stráviť dovolenku bez toho, aby ste museli každý deň cestovať k vode. Poloha v pokojnej oblasti a súkromná záhrada ponúkajú možnosť oddychu a súkromia. Apartmán je vďaka svojej atraktívnej polohe v obľúbenej destinácii vhodný aj na dlhodobé bývanie alebo ako dobrá investícia na krátkodobý turistický prenájom.

Srima je pokojná časť Vodíc, ktorá ponúka pokojné prostredie a krásne piesočnaté pláže. Vodice sú známe svojou bohatou turistickou ponukou, vynikajúcou infraštruktúrou a širokou ponukou reštaurácií, kaviarní a obchodov. Srima je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na oddych, ale zároveň chcú byť blízko všetkých potrebných služieb. Je to skvelé miesto pre rodiny s deťmi a pre milovníkov vodných športov.

Chorvátsko je jednou z najžiadanejších destinácií na kúpu nehnuteľností vďaka čistému moru, krásnej prírode a historickým mestám. Vodice a ich okolie sú veľmi obľúbené medzi miestnymi obyvateľmi aj zahraničnými návštevníkmi. Investícia do nehnuteľnosti v tejto oblasti vám môže priniesť nielen luxusné bývanie, ale aj príjem z prenájmu.

S nami získate kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam vám pomôžeme nájsť ideálny apartmán alebo dom podľa vašich potrieb. Zabezpečíme bezproblémový prevod vlastníctva a budeme vám asistovať počas celého procesu kúpy.

Kontaktujte nás pre viac informácií o tomto skvelom apartmáne alebo o iných nehnuteľnostiach, ktoré by vás mohli zaujímať.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
70 m2
Úžitková plocha
65 m2
Terasa
75 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00