Moderný byt na predaj vo výbornej lokalite - Torrevieja, Playa del Cura, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 14720
199,500 €
Plocha 94 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/5
More 50 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám tento priestranný a svetlý byt na predaj, ktorý sa nachádza na prestížnej adrese Calle La Sal, v obľúbenej oblasti Playa del Cura v Torrevieji. Tento útulný apartmán je skvelou voľbou na trvalé bývanie aj ako investičná príležitosť na španielskom pobreží.

Nehnuteľnosť ponúka 94 m² obytnej plochy rozdelenej na 3 spálne, 2 kúpeľne, modernú kuchyňu v americkom štýle a priestrannú terasu orientovanú na juhovýchod, ktorá poskytuje prirodzené denné svetlo počas celého dňa.

Byt je vo výbornom stave a jeho dispozícia zahŕňa vstavané skrine, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. Interiér je doplnený kvalitnými materiálmi, ako sú hliníkové okenné rámy a keramická dlažba.

Súčasťou ponuky je aj garážové státie a praktický sklad. Vďaka svojej polohe len 50 metrov od mora si môžete užívať krásne pláže a prímorskú promenádu na dosah ruky.

Torrevieja je dynamické prímorské mesto, ktoré ponúka všetku občiansku vybavenosť a zázemie pre pohodlný život. V blízkosti apartmánu nájdete širokú škálu obchodov, supermarketov, reštaurácií, kaviarní a barov, ktoré vám zabezpečia pohodlný životný štýl. Mesto je tiež dobre napojené na verejnú dopravu, vďaka čomu sa ľahko dostanete po meste aj do okolitých lokalít. V blízkosti sa nachádzajú aj zdravotnícke zariadenia, školy a športoviská.

Vlastniť nehnuteľnosť pri mori v meste Torrevieja prináša množstvo výhod. Okrem príjemného stredomorského podnebia, ktoré ponúka viac ako 300 slnečných dní v roku, je táto oblasť známa svojimi krásnymi plážami, ktoré boli ocenené Modrou vlajkou za čistotu a kvalitu vody. Investícia do nehnuteľnosti v tejto lokalite poskytuje potenciál nielen na osobné využitie, ale aj na dlhodobý prenájom, čo z nej robí ideálnu možnosť zhodnotenia finančných prostriedkov.

Playa del Cura je jednou z najobľúbenejších oblastí mesta Torrevieja vďaka svojej centrálnej polohe a dostupnosti všetkých služieb. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojný prímorský domov, ale chcú byť v dosahu rušnejšieho mestského života. Pláž Playa del Cura je známa svojím jemným pieskom a čistou vodou, vďaka čomu je atraktívna pre obyvateľov aj turistov.

Dopravné spojenie v tejto oblasti je vynikajúce - Torrevieja je vzdialená len 45 minút jazdy od medzinárodného letiska Alicante, ktoré umožňuje ľahký prístup k letom do celej Európy. Vďaka blízkosti diaľnice sú ľahko dostupné aj mestá ako Murcia, Cartagena a ďalšie zaujímavé miesta v regióne.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v atraktívnych pobrežných lokalitách Španielska. Poskytujeme kompletný servis vrátane právneho poradenstva, pomoci s financovaním a administratívnej podpory, aby sme zabezpečili hladký priebeh procesu kúpy nehnuteľnosti. Vďaka našej znalosti miestneho trhu a osobnému prístupu vám pomôžeme nájsť ideálny domov, ktorý bude spĺňať všetky vaše potreby a požiadavky.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať. Ponúkame vám možnosť vyhľadávania ďalších nehnuteľností podľa vašich požiadaviek a preferencií. Kontaktujte nás ešte dnes a my pre vás nájdeme ideálny apartmán, vilu alebo dom v najlepších lokalitách na pobreží Španielska!

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
94 m2
Úžitková plocha
81 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00