Luxusný byt v novopostavenej obytnej budove v Umagu - ideálna investičná nehnuteľnosť

Umag, Chorvátsko – ID 14464
270,000 €
Plocha 74 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/4
More 650 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame vám výnimočný dvojizbový apartmán v novopostavenej obytnej budove v atraktívnej lokalite v Umagu. Tento priestranný apartmán, ktorý sa nachádza na 2. poschodí, ponúka moderne riešenú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálenským kútom, dve spálne, kúpeľňu a balkón s dostatkom prirodzeného svetla, ktoré vytvára príjemnú atmosféru.

Ku každému apartmánu patrí komora, garáž v podzemnej časti budovy a alebo vonkajšie parkovacie miesto, čo zaručuje vysoký komfort a bezpečnosť.

Budova je moderná, má podzemné podlažie, prízemie a tri poschodia, pričom každý byt má vlastný úložný priestor a buď vonkajšie parkovacie miesto, alebo garáž. Okrem toho majú apartmány na prízemí vlastnú záhradu. K dispozícii je výťah aj schodisko, takže budova je praktická a prístupná pre všetky vekové kategórie.

Stavebné práce budú ukončené do mája 2025 a kupujúci neplatí 3% daň z nehnuteľnosti

Bývanie v Umagu ponúka ideálnu kombináciu mestského komfortu a blízkosti pláže. Tento apartmán je vhodný pre mladé rodiny aj pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie pri mori na dovolenkové pobyty alebo celoročné bývanie. Vďaka výbornej dostupnosti k plážam, centru mesta a všetkej občianskej vybavenosti v pešej vzdialenosti je táto lokalita vyhľadávanou voľbou nielen na trvalé bývanie, ale aj ako investičná príležitosť s vysokým potenciálom na krátkodobý prenájom turistom.

Umag, jedno z najobľúbenejších prímorských miest na Istrii, je známy svojou bohatou históriou, krásnymi plážami a vynikajúcou infraštruktúrou. Vďaka svojej strategickej polohe ponúka blízkosť talianskych hraníc, ako aj pokojné prostredie na oddych a relaxáciu. Umag je tiež obľúbenou destináciou pre milovníkov športu, najmä tenisových turnajov a vodných športov.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších destinácií na kúpu luxusných nehnuteľností na pláži vďaka svojej krásnej prírode, priateľskej atmosfére a bezpečnému investičnému prostrediu. Oblasti ako Istria sú cenené pre svoju blízkosť k Európe, kvalitnú infraštruktúru a rastúci trh s nehnuteľnosťami. Investovanie do nehnuteľností v Chorvátsku ponúka stabilné výnosy a vysoký potenciál pre turistické prenájmy.

S Mojenemovitostumore vám ponúkame kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku vrátane právnej podpory a poradenstva. Špecializujeme sa na luxusné apartmány a apartmány pri mori v najatraktívnejších lokalitách, ako je Umag. Pomôžeme vám nájsť ideálny domov alebo investičnú príležitosť, ktorá bude zodpovedať vašim potrebám a túžbam.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Radi vám pomôžeme nájsť vašu vysnívanú nehnuteľnosť v Chorvátsku

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
74 m2
Úžitková plocha
64.9 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
640 m
Lekár
1 km
Kaviareň
790 m
Reštaurácia
830 m
Bar
790 m
Škola/škôlka
680 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00