Luxusný apartmán v centre mesta Poreč

Poreč, Chorvátsko – ID 13166
595,000 €
Plocha 284 m2
Dispozícia 5+kk
Podlažie 2/3
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj výnimočný apartmán v centre mesta Poreč na Istrii.

Tento priestranný apartmán s celkovou podlahovou plochou 284 m² a úžitkovou plochou 270 m² sa nachádza vo veľmi dobrom stave a nachádza sa na 2. poschodí trojpodlažného tehlového domu.

Dispozícia bytu je 5 + kk, čo zabezpečuje dostatok priestoru a pohodlia pre náročnejších kupujúcich.

Byt bol zrekonštruovaný v roku 2019 a jeho pôvodná výstavba bola dokončená v roku 2009. K dispozícii je balkón, loggia, terasa a pivnica. K nehnuteľnosti patrí aj parkovacie miesto.

Vykurovanie je zabezpečené lokálnym elektrickým kúrením a pevnými palivami.

Byt je kompletne vybavený a pripravený na okamžité nasťahovanie. Samozrejmosťou je pripojenie na internet, ako aj dostupnosť MHD a cestnej dopravy.

Elektrina je zabezpečená na úrovni 230 V a odpad je napojený na verejnú kanalizáciu.

V pešej dostupnosti sa nachádzajú zdravotnícke zariadenia, pošta, sieť obchodov, služieb a supermarket.

Objekt je vzdialený len 500 metrov od mora a ponúka krásny výhľad na more. Lokalita je veľmi žiadaná, čo zaručuje nielen kvalitné bývanie, ale aj skvelú investičnú príležitosť.

Poreč je krásne prímorské mesto na západnom pobreží Istrie v Chorvátsku, známe svojou bohatou históriou, kultúrnymi pamiatkami a krásnymi plážami. Mesto je medzi turistami obľúbené pre svoje historické pamiatky, ako je napríklad Eufráziova bazilika, ktorá je zapísaná na zozname svetového dedičstva UNESCO. Poreč ponúka aj širokú škálu športových a rekreačných aktivít, od vodných športov až po cyklistiku a golf. Vďaka svojej polohe je tiež výborným východiskovým bodom na spoznávanie ďalších krás Istrie.

Je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v pokojnej, ale dobre vybavenej lokalite s bohatými možnosťami rekreácie a kultúry. Pre viac informácií a dohodnutie prehliadky nás prosím kontaktujte.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
284 m2
Úžitková plocha
270 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
260 m
Lekár
220 m
Kaviareň
260 m
Reštaurácia
90 m
Bar
500 m
Škola/škôlka
30 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00