Exkluzívny rodinný dom s 5 spálňami v Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Španielsko – ID 12879
309,000 €
Plocha 180 m2
Dispozícia 5+kk
More 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny rodinný dom v žiadanej lokalite Puerto de Mazarrón, región Murcia, Španielsko. Dom sa nachádza v pokojnej časti obce, ideálnej na celoročné bývanie a letnú rekreáciu.

Zastavaná plocha tohto domu s 5 spálňami je 180 m². Celková plocha pozemku je 282 m², čo poskytuje dostatok priestoru na záhradu, vonkajšie posedenie a súkromie.

Interiér ponúka priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, štyri spálne a tri kúpeľne. Stav domu je veľmi dobrý a je pripravený na okamžité nasťahovanie. Dom má veľkú terasu, ktorá je ideálna na letnú dovolenku.

Dom je vybavený všetkými modernými inžinierskymi sieťami, ako je vodovod, kanalizácia, elektrina a je napojený na verejnú kanalizáciu. Doprava je zabezpečená cestnou aj autobusovou dopravou. Vzdialenosť od mora je len 800 metrov, čo umožňuje rýchly prístup k plážam a všetkým aktivitám spojeným s kúpaním a oddychom pri mori. V blízkosti sa nachádza golfové ihrisko, ktoré ocenia milovníci tohto športu.

Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najobľúbenejších oblastí regiónu Murcia, ktorá je známa svojimi krásnymi plážami, čistým morom a kvalitnou infraštruktúrou. Samotné mesto Puerto de Mazarrón ponúka všetky potrebné služby, ako sú reštaurácie, obchody, zdravotné strediská a ďalšia občianska vybavenosť.

K dispozícii:

Vybavená kuchyňa

Pohodlné parkovanie

Internet

Udržiavaná záhrada

Plne zariadená nehnuteľnosť

Klimatizácia

Účinné vykurovanie

Priestranná terasa

Pláž v bezprostrednej blízkosti

Golfové ihrisko v dosahu

Prečo investovať do nehnuteľnosti v Španielsku:

Španielsko je ideálnou destináciou na investovanie do nehnuteľností vďaka priaznivému podnebiu, ktoré zaručuje slnečné počasie po väčšinu roka. Nehnuteľnosti tu často ponúkajú vyššie výnosy z prenájmu, najmä v turisticky atraktívnych oblastiach, ako je región Murcia. Stabilná ekonomika, kvalitná infraštruktúra a ľahká dostupnosť zdravotníckych a vzdelávacích služieb robia zo Španielska ideálne miesto nielen na dovolenku, ale aj na celoročné bývanie.

Španielsky trh s nehnuteľnosťami je navyše známy svojou transparentnosťou a jasne definovanou legislatívou, ktorá zaručuje bezpečné investičné prostredie. Ceny nehnuteľností v atraktívnych oblastiach majú dlhodobo rastúci trend, čo zaručuje zhodnotenie vašej investície. Španielsko ponúka ideálne podmienky pre tých, ktorí hľadajú kvalitné nehnuteľnosti v atraktívnom a kultúrne bohatom prostredí.

Príďte a objavte túto nádhernú nehnuteľnosť, ktorá ponúka ideálnu kombináciu pokojného bývania a blízkosti atraktívnych turistických destinácií. Táto ponuka je skutočne bezkonkurenčná, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky.

Počet podlaží
2
Dispozícia
5+kk
Plocha
180 m2
Pozemok
282 m2
Úžitková plocha
180 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
180 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00