Exkluzívna vila s bazénom a letnou kuchyňou v Camposole, 15 minút od mora a golfového ihriska

Camposol, Španielsko – ID 13111
299,995 €
Plocha 200 m2
Dispozícia 6+kk
More 4 000 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame na predaj luxusnú a kompletne zariadenú vilu s 5 spálňami a 4 kúpeľňami, ktorá sa nachádza na súkromnom rohovom pozemku s rozlohou 732 m² v pokojnej lokalite Camposol. Vila je ideálna pre tých, ktorí hľadajú priestranné bývanie so všetkým komfortom. K nehnuteľnosti patrí veľký hosťovský apartmán, priestranná dielňa a parkovanie mimo cesty s možnosťou pridania ďalšieho príjazdového miesta.

Vonkajšie priestory zahŕňajú veľký bazén s rozmermi 10x5 m, modernú letnú kuchyňu, bar a gril, ako aj altánok a niekoľko miest na posedenie v krásne upravenej záhrade s automatickým zavlažovacím systémom. Terasa a strešná terasa poskytujú úchvatný výhľad na bazén a okolité hory a dotvárajú vynikajúcu atmosféru na relaxáciu.

Vila je vybavená klimatizáciou, stropnými ventilátormi, elektrickými radiátormi a krbom, čo zaručuje pohodlie počas celého roka. Zvýšené steny a poplašný systém zabezpečujú maximálne súkromie a bezpečnosť. Súčasťou nehnuteľnosti je aj solárium a podzemný skladovací priestor.

V blízkosti sa nachádzajú dve obchodné centrá s rôznymi obchodmi, supermarketmi, reštauráciami a službami, ako je veterinár, zdravotné stredisko, lekáreň, banka a pošta.

Ak ste milovníkmi golfu, určite oceníte prestížne 18-jamkové golfové ihrisko, ktoré sa nachádza hneď vedľa vily. Okrem toho klubovňa ponúka nielen príležitosť na oddych po hre, ale aj pravidelné spoločenské podujatia a živú hudbu, čo vytvára skvelú príležitosť na stretnutie s priateľmi a susedmi.

Táto krásna vila sa nachádza len 15 minút od krásnych stredomorských pláží a prístavu Puerto de Mazarrón a 30 minút od letiska Murcia (Corvera), pričom letisko Alicante je vzdialené len hodinu cesty. Vila je ideálna pre milovníkov slnka, mora a pohodlného bývania s prístupom ku všetkým službám a atrakciám, ktoré región ponúka.

Počet podlaží
1
Dispozícia
6+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
200 m2
Pozemok
800 m2
Úžitková plocha
200 m2
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
200 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00