Apartmán v novostavbe s výhľadom na more - Sveti Filip i Jakov

Sveti Filip i Jakov, Chorvátsko – ID 13302
237,830 €
Plocha 69 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný apartmán v novostavbe, ktorý sa nachádza v malebnom mestečku Sveti Filip i Jakov s nádherným výhľadom na more.

Apartmán sa nachádza na prvom poschodí budovy s piatimi apartmánmi a má čistú úžitkovú plochu 67,45 m².

Pozostáva z predsiene, dvoch spální, kúpeľne, kuchyne s jedálňou a obývačky, ako aj krytej terasy.

Celková čistá úžitková plocha bytu s prístavbami je 69,95 m². K bytu patrí parkovacie miesto pred domom.

Jednou z výhod tejto nehnuteľnosti je, že sa predáva prostredníctvom spoločnosti, čo znamená, že kupujúci neplatí daň z nehnuteľnosti.

Vzdialenosť od mora je len 600 metrov a centrum mesta Sveti Filip i Jakov je vzdialené 700 metrov.

Konštrukciu nehnuteľnosti tvorí betónová stena, tepelná izolácia fasády je z 10 cm polystyrénu. Okná sú vyrobené z PVC materiálu a sú vybavené sieťkami proti hmyzu a elektrickými žalúziami. Podlahovú krytinu tvorí dlažba a parkety. Byt je klimatizovaný tromi jednotkami v spálňach a obývačke a má podlahové kúrenie vo všetkých miestnostiach okrem spální. V apartmáne sa nachádza aj komín. Vchodové dvere sú odolné proti vlámaniu a požiaru. Energetický certifikát A je v štádiu vybavovania.

Sveti Filip i Jakov je malebné mestečko na pobreží Pašmanského mora, medzi mestami Zadar a Biograd. Toto miesto je známe svojimi historickými letnými domami, krásnymi kamienkovými a piesočnatými plážami a tiež nádhernou promenádou, ktorá spája Sveti Filip i Jakov - Turanjskú riviéru. Sveti Filip i Jakov ponúka všetko, čo potrebujete pre každodenný život a ideálnu dovolenku. Nájdete tu množstvo reštaurácií, kaviarní a obchodov, ktoré vám spríjemnia pobyt. Mesto je priamo spojené s Biogradom, kde nájdete širokú škálu ďalších služieb a zariadení vrátane novovybudovaného Fun Parku Mirnovec.

Ak tento apartmán nezodpovedá vašim predstavám, radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť presne podľa vašich požiadaviek. Ponúkame širokú škálu apartmánov, víl a domov v rôznych cenových kategóriách a lokalitách. Kontaktujte nás a oznámte nám svoje preferencie - o všetko ostatné sa postaráme.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
69 m2
Úžitková plocha
67.45 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00