Apartmán s výhľadom v pokojnej časti mesta, Novalja

Novalja, Pag, Chorvátsko – ID 13203
127,000 €
Plocha 52 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 450 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj dvojizbový byt s celkovou úžitkovou plochou 52,40 m², ktorý sa nachádza na prvom poschodí domu v Novalji.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v blízkosti pláže a krásneho okolia ostrova Pag.

Apartmán pozostáva z obývacej izby s jedálňou, kuchyne, kúpeľne s WC, spálne a terasy s výhľadom na piesočnatú pláž Babe.

Apartmán je kompletne zariadený a klimatizovaný, čo zaručuje komfort a pohodlie počas celého roka. K apartmánu patrí aj parkovacie miesto, čo je veľkou výhodou.

Pláž Babe je vzdialená len 10 minút chôdze, takže tento apartmán je ideálnym miestom pre milovníkov mora a plážového života.

Novalja je obľúbenou turistickou destináciou, ktorá ponúka širokú škálu aktivít a atrakcií. Mesto je známe svojimi krásnymi plážami, čistým morom a širokou ponukou reštaurácií, kaviarní a obchodov. Pre tých, ktorí vyhľadávajú nočný život, je Novalja domovom známeho plážového klubu Zrće, jedného z najznámejších párty miest v Európe.

Tento apartmán je nielen skvelým miestom na bývanie, ale aj atraktívnou investičnou príležitosťou vzhľadom na vysoký dopyt po rekreačných prenájmoch v tejto oblasti.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.

Mesto Novalja sa nachádza v chránenom zálive v severozápadnej časti ostrova Pag. V Novalji sa nachádza najväčší počet turistických ubytovacích zariadení na ostrove a má tiež najbohatšiu kultúrnu, pohostinskú a zábavnú ponuku. Reštaurácie, vínne pivnice a bistrá ponúkajú pestrú ponuku ostrovných jedál a rybích špecialít. Bary a tanečné sály ponúkajú hudbu rôznych žánrov.

Novalja je obľúbená najmä pre svoje krásne pláže. Najatraktívnejšia je určite veľká pláž Zrće (3 km juhovýchodne) z jemných kamienkov s pozvoľným vstupom do mora. Novalja ponúka výborné podmienky pre milovníkov vodných a suchozemských športov.

Priamo v Novalji sa nachádza niekoľko pláží, väčšina z nich je umelo vytvorená. Najznámejšia je kamienková pláž Zrče (chorv. Zrće), známa predovšetkým vďaka hudobným klubom. Preto je obľúbená najmä medzi mladými návštevníkmi. Z pláže Zrče je krásny výhľad na vrcholy Velebitu. Počas letnej sezóny premáva na pláž Zrče verejná doprava z Novalje.

Ďalšie krásne pláže v oblasti sú: piesočnato-kamienková pláž Caska a piesočnaté pláže Planjka a Čista plaža.

Z Novalje je možné podniknúť lodné výlety na okolité ostrovy Rab, Olib a Silba, Lošinj, ale aj do Národného parku Kornati.

Cyklistika, turistika, kúpanie.

V Novalji sú osvetlené tenisové kurty (8-12 a 17-20, 20-23 hod.) a malé futbalové ihrisko - otvorené: 8-12 a 17-23 hod.

Na pláži Zrče je plošina na tréning vodného lyžovania.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
52 m2
Úžitková plocha
50 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00