Apartmán na predaj v Meduline - ideálny pre rodinné bývanie alebo investíciu do turistického prenájmu

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 14535
148,500 €
Plocha 54 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/2
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj moderný apartmán, ktorý pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou, dvoch spální, kúpeľne a terasy. K bytu patrí parkovacie miesto vo dvore domu, čo zvyšuje jeho pohodlie a praktickosť. Tento byt je ideálnou voľbou pre rodinné bývanie vďaka svojej polohe v blízkosti škôlky, školy a všetkej občianskej vybavenosti. Je tiež skvelou investíciou na turistický prenájom, keďže sa nachádza v obľúbenej turistickej destinácii.

V suteréne sú k dispozícii ďalšie dva menšie byty v tej istej budove.

Menší byt s rozlohou 20 m² je na predaj za cenu 66 tisíc eur.

Väčší apartmán s rozlohou 28 m² je na predaj za cenu 81 tisíc eur.

Tieto byty sú ideálne na ubytovanie pre robotníkov alebo na turistiku. S malou investíciou môžu ponúknuť veľkú návratnosť, najmä vďaka svojej polohe v obľúbenej oblasti.

Medulin je jedným z popredných centier istrijského cestovného ruchu a jedným z 20 najznámejších jadranských letovísk. Pôvodne malá rybárska osada sa dynamicky rozvíjala vďaka svojej výnimočnej polohe a miernemu stredomorskému podnebiu. Medulin ponúka pokojnú atmosféru a krásnu prírodu, ale aj bohatú ponuku na aktívnu dovolenku vrátane rôznych vodných športov a iných rekreačných aktivít, vďaka čomu je ideálnou destináciou pre návštevníkov počas celého roka.

Ak vás táto ponuka zaujala alebo máte špecifické požiadavky na nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
54 m2
Úžitková plocha
53 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00