Zariadený mezonetový apartmán s výhľadom na more. v Liznjan, Istria

Ližnjan, Chorvátsko – ID 14527
190,000 €
Plocha 76 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 700 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný 3-izbový apartmán s celkovou rozlohou 76 m² v mestečku Ližnjan na Istrii. Tento apartmán sa nachádza na 3. poschodí tehlového domu postaveného v roku 2012 a je situovaný v pokojnej časti obce. Byt je vo výbornom stave a kompletne zariadený, čo umožňuje okamžité nasťahovanie od septembra 2024.

Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, dve spálne, kúpeľňu a balkón s nádherným výhľadom na more. K bytu patrí parkovacie miesto, čo ocenia majitelia áut. Byt je vybavený elektrickým kúrením a lokálnym vykurovaním na pevné palivo. K dispozícii je aj možnosť pripojenia na internet, čo zabezpečuje pohodlné bývanie počas celého roka.

Tento apartmán je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie pri mori. Blízkosť pláže - len 700 metrov od mora - poteší milovníkov kúpania a pobytu pri vode. Lokalita ponúka všetku potrebnú občiansku vybavenosť vrátane pošty, obchodov a ďalších služieb, čo zaručuje pohodlné bývanie v obľúbenej prímorskej oblasti.

Ližnjan je malé a malebné mestečko na juhovýchode Istrie, známe svojou bohatou históriou a prírodnými krásami. Tento rybársky a turistický prístav ponúka krásne pláže, čisté more a pokojnú atmosféru, ktorá je ideálna na trvalé bývanie a dovolenkové pobyty. Blízkosť prírodného parku Kamenjak a historického mesta Pula robí z Ližnjanu ideálnu destináciu na spoznávanie kultúrnych a prírodných krás regiónu. Okrem toho výborná dopravná dostupnosť vďaka blízkosti diaľnice a hlavných ciest umožňuje ľahký prístup do ostatných častí Istrie.

S Mojenemovitostumore získate kompletný profesionálny servis pri kúpe nehnuteľnosti. Ponúkame profesionálne poradenstvo pri výbere vašej vysnívanej nehnuteľnosti pri mori vrátane právnej podpory a zabezpečenia bezproblémového prevodu vlastníctva. Máme dlhoročné skúsenosti s predajom nehnuteľností v Chorvátsku a poskytujeme osobný prístup a profesionálnu starostlivosť počas celej transakcie.

Ak hľadáte moderný apartmán s výhľadom na more v pokojnej lokalite, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám s obhliadkou a poskytneme všetky informácie, ktoré potrebujete na rozhodnutie o kúpe tejto výnimočnej nehnuteľnosti v Liznjane.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
76 m2
Úžitková plocha
73 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
350 m
Lekár
540 m
Kaviareň
670 m
Reštaurácia
300 m
Bar
420 m
Škola/škôlka
390 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00