Vila na samote s bazénom a výhľadom na ostrov, Rogoznica

Rogoznica, Chorvátsko – ID 14569
925,000 €
Plocha 200 m2
Dispozícia 5+kk
More 1 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj luxusnú vilu na jedinečnom mieste v Rogoznici, ktorá poskytuje maximálne súkromie a neuveriteľný výhľad na okolité ostrovy.

Táto moderná vila postavená v roku 2022 sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 444 m² a poskytuje obytnú plochu 196 m².

Okrem samotnej vily je k dispozícii aj priľahlý pozemok s rozlohou 3073 m², ktorý poskytuje možnosť ďalšej investície alebo rozšírenia súkromia.

Vila má štyri priestranné spálne a štyri elegantné kúpeľne. Otvorený koncept obývacej, jedálenskej a kuchynskej časti umožňuje priamy prístup na terasu s bazénom a vonkajším grilom, čím vytvára dokonalý priestor na relaxáciu a rodinné stretnutia. Na pozemku sa nachádza bazén s rozlohou 35 m², priestranná záhrada s rozlohou 281 m² a tri parkovacie miesta.

Technické vybavenie zahŕňa podlahové kúrenie, klimatizáciu, vyhrievaný bazén, elektrickú bránu, kamerový a poplašný systém, všetko s energetickým certifikátom triedy A+.

Dom je kompletne zariadený moderným nábytkom a vybavením vrátane kvalitných matracov Serta® a kúpeľní so sprchovacím kútom.

Táto vila ponúka jedinečnú kombináciu luxusu, pokoja a blízkosti prírody. Vynikajúca poloha, len pár minút od Rogoznice, je ideálna pre tých, ktorí hľadajú relax a zároveň majú prístup ku všetkým moderným vymoženostiam. Blízkosť mora a výhľad na ostrovy robia z tejto nehnuteľnosti ideálne miesto na trvalé bývanie alebo rekreačné sídlo.

Rogoznica je malebné prímorské mestečko v srdci Dalmácie, ktoré sa pýši krásnymi plážami, čistým morom a pokojným prostredím. Je obľúbenou destináciou pre milovníkov plachtenia, vodných športov a rodinnej dovolenky. Vďaka svojmu pokoju a prírodným krásam je Rogoznica ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú uniknúť ruchu veľkomesta, ale zároveň chcú byť blízko historických pamiatok, nákupných možností a kultúrnych podujatí v okolitých mestách.

Naša realitná kancelária sa špecializuje na predaj luxusných nehnuteľností pri mori a poskytujeme kompletný právny a technický servis. Radi vám pomôžeme nielen s výberom ideálnej nehnuteľnosti, ale aj s celým procesom prevodu vlastníctva. Ak hľadáte investíciu v atraktívnej lokalite s vysokým potenciálom, neváhajte nás kontaktovať.

Počet podlaží
2
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
200 m2
Pozemok
444 m2
Úžitková plocha
196 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
110 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00