Radový dom s garážou a výhľadom na more v Diklu, Zadar

Diklo, Zadar, Chorvátsko – ID 14540
255,000 €
Plocha 95 m2
Dispozícia 3+kk
More 170 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny radový dom s výhľadom na more, ktorý sa nachádza v historickej časti Dikla v Zadare, len 170 metrov od mora. Tento dom pozostáva z prízemia a dvoch poschodí, pričom z druhého poschodia je výhľad na more.

Na prízemí: sa nachádza garáž, sklad a toaleta, ktorá ponúka dostatok úložného priestoru a praktické využitie.

Na prvom poschodí sa nachádza chodba, kuchyňa s jedálenským kútom, priestranná obývacia izba, jedna spálňa a kúpeľňa.

Na druhom poschodí sa nachádza ďalšia spálňa, chodba a veľká terasa s vonkajším grilom, ideálna na večerné stretnutia s výhľadom na more.

Celková obytná plocha domu je 92,54 m².

Dom je postavený z tehál a železobetónu, s 8 cm hrubou tepelnou izoláciou z polystyrénu.

V roku 2022 prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňala fasádu a odkvapové rúry. V dome sú laminátové podlahy a dlažba a plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu.

Bývanie v blízkosti mora ponúka nespočetné množstvo výhod. Nielenže máte na dosah krásne pláže, ale môžete si vychutnávať aj čerstvý morský vzduch a pokojné prostredie. Tento dom je skvelý na trvalé bývanie, rekreáciu alebo ako investičná príležitosť na turistický prenájom. Blízkosť centra Zadaru prináša všetku občiansku vybavenosť a bohatú kultúrnu ponuku.

Zadar je živé mesto s bohatou históriou, ktoré sa nachádza na pobreží Jadranského mora. Diklo, časť Zadaru, je známe svojimi vilami, plážami a športovými zariadeniami. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú kombináciu pokojného bývania a dobrej dostupnosti do centra mesta, kde nájdete reštaurácie, kaviarne a obchody. Diklo je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojný letný pobyt, ale aj pre trvalé bývanie.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších destinácií na kúpu nehnuteľnosti vďaka svojmu krásnemu pobrežiu, priaznivému podnebiu a bohatému kultúrnemu dedičstvu. Zadar je mimoriadne atraktívnou lokalitou, ktorá ponúka ideálnu rovnováhu medzi pokojným bývaním a mestskou vybavenosťou. Je to ideálna lokalita pre tých, ktorí hľadajú luxusnú nehnuteľnosť pri mori alebo investičnú príležitosť v sektore prenájmu nehnuteľností pre turistov.

Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam v oblasti predaja nehnuteľností vám pomôžeme nájsť tú správnu nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám. Poskytujeme kompletné služby vrátane právneho poradenstva a pomoci pri prevodoch nehnuteľností. Špecializujeme sa na luxusné nehnuteľnosti na pláži a investičné príležitosti v Chorvátsku.

Ak máte záujem o tento dom, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo obhliadku.

Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
95 m2
Pozemok
40 m2
Úžitková plocha
92.54 m2
Lodžia
Áno
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
35 m2
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00