Priestranný bungalov na prízemí, 220 metrov od pláže Playa de Los Náufragos, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 14793
139,900 €
Plocha 53 m2
Dispozícia 3+kk
More 220 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento svetlý a zrekonštruovaný prízemný bungalov sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších častí mesta Torrevieja, len 220 metrov od obľúbenej pláže Playa de Los Náufragos. Nehnuteľnosť ponúka ideálnu príležitosť na trvalé bývanie aj investičnú príležitosť, napríklad na krátkodobý prenájom.

Plocha: 55 m² zastavanej plochy a 51 m² úžitkovej plochy.

Priestranná obývacia izba spojená s modernou kuchyňou s otvoreným konceptom, 2 dvojlôžkové spálne a 1 kúpeľňa vybavená sprchovacím kútom.

Predná terasa s rozlohou 20 m² ideálna na vonkajšie posedenie a 15 m² veľký zadný dvor, ktorý možno využiť ako sklad, kanceláriu alebo ďalšiu miestnosť.

Bungalov je vybavený klimatizáciou pre celoročné pohodlie, nábytkom a spotrebičmi, čo zaručuje okamžité nasťahovanie.

Tento bungalov sa nachádza v jednej z najlepších lokalít mesta Torrevieja, čo znamená, že pláž je vzdialená doslova len pár krokov. Oblasť Playa de Los Náufragos je známa svojou čistotou, plážovými aktivitami a rodinným prostredím. V blízkosti nájdete supermarkety, reštaurácie, obchody a ďalšie nevyhnutné služby.

Torrevieja ponúka nielen krásne pláže, ale aj kultúrne a športové aktivity. Mesto je plné možností životného štýlu vrátane širokej ponuky reštaurácií, nákupných centier a zdravotníckych zariadení. Laguna de La Mata a Torrevieja sú obľúbené prírodné rezervácie, ktoré vďaka svojej kráse a liečivým účinkom lákajú návštevníkov z celého sveta.

Torrevieja je ľahko dostupná z medzinárodného letiska Alicante-Elche, ktoré je vzdialené približne 40 minút jazdy autom. V meste je tiež spoľahlivá sieť verejnej dopravy, ktorá poskytuje dobré spojenie do ostatných častí mesta a okolitých oblastí.

Španielsko je jednou z najobľúbenejších destinácií pre investície do nehnuteľností vďaka priaznivému podnebiu, nízkym životným nákladom a bohatému cestovnému ruchu. Vlastníctvo nehnuteľnosti pri mori vám dáva nielen možnosť relaxovať a oddychovať na pláži, ale aj vysoký potenciál na prenájom nehnuteľností, najmä v obľúbených destináciách, ako je Torrevieja.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v atraktívnych prímorských lokalitách v Španielsku. Ponúkame komplexné služby vrátane právneho poradenstva a administratívnej podpory, aby celý proces kúpy prebehol hladko. Pomôžeme vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať vaše požiadavky, či už hľadáte dom pri mori alebo investičnú príležitosť.

Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste získali viac informácií a dohodli si obhliadku tohto krásneho bungalovu.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
53 m2
Pozemok
70 m2
Úžitková plocha
51 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Zastavaná plocha
53 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00