Priestranný apartmán so 4 spálňami, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 12801
153,000 €
Plocha 83 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/5
More 600 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame priestranný apartmán v centre mesta Torrevieja, ktorý má všetko, čo potrebujete pre pohodlný život v blízkosti mora. Tento apartmán s rozlohou 83 m2 sa nachádza na prvom poschodí a ponúka priestranný obývací priestor, v ktorom sa môžete cítiť ako doma.

Vďaka trom spálňam a dvom kúpeľniam je tento apartmán ideálny pre rodiny alebo tých, ktorí chcú mať dostatok priestoru pre hostí alebo kanceláriu. Užívajte si vlastný balkón, na ktorom si môžete vychutnávať slnečné dni a krásne večery.

Poloha je úplne výnimočná, len 600 metrov od mora, čo znamená, že môžete každý deň relaxovať na pláži alebo sa prechádzať po pobreží.

Ak hľadáte apartmán v centre mesta Torrevieja s dostatkom priestoru a pohodlia, tento je určený práve pre vás. Nezabudnite si rezervovať obhliadku a nechajte sa uniesť atmosférou tohto skvelého apartmánu!

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu energií a následnej úhrady poplatkov za služby, až po prenájom vrátane letiskových transferov, check-in a check-out hostí, upratovanie s praním a žehlením, inzerciu na Bookingu a bezplatne na webovej stránke spoločnosti, správu nehnuteľnosti a pravidelné kontroly, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizáciu. Vykonávame všetko, čo naši klienti potrebujú po prevode vlastníctva.

Podlažie
1
Počet podlaží
5
Dispozícia
4+kk
Plocha
83 m2
Úžitková plocha
75 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00