Plne zariadený apartmán v blízkosti mesta Rovinj

Rovinj, Rovinjsko Selo, Chorvátsko – ID 14255
199,000 €
Plocha 81 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 6 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Vo vyhľadávanej lokalite Rovinjsko Selo, v blízkosti malebného mesta Rovinj, ponúkame na predaj tento priestranný apartmán s rozlohou 64 m². Apartmán sa nachádza na jednej úrovni a pozostáva z dvoch pohodlných spální, svetlej obývacej izby spojenej s modernou kuchyňou, kúpeľne, verandy a vstupnej chodby.

K bytu patrí aj upravená záhrada s rozlohou 67 m², ktorá je ideálnym miestom na posedenie s priateľmi a relax. K nehnuteľnosti patrí aj jedno parkovacie miesto (9,60 m²) a podpivničená garáž s rozlohou 16,3 m², ktorá poskytuje dostatok priestoru na parkovanie a skladovanie. Po zohľadnení koeficientov dosahuje celková plocha bytu 81 m².

Byt sa predáva kompletne zariadený a pripravený na okamžité nasťahovanie. Vo všetkých miestnostiach sú nainštalované klimatizačné jednotky (celkovo štyri), ktoré zabezpečujú príjemné prostredie počas celého roka.

Byt sa nachádza v dobre udržiavanej obytnej budove v blízkosti všetkých dôležitých služieb. Škola je vzdialená len 100 metrov, hlavná cesta 200 metrov a najbližší obchod a reštaurácia 700 metrov. Rovinj, jedno z najkrajších miest na istrijskom pobreží, je od apartmánu vzdialený len 7 kilometrov, čo umožňuje ľahký prístup k jeho kultúrnym a rekreačným možnostiam.

Rovinjsko Selo: Rovinj Selo: pokojná lokalita s príjemným prostredím

Rovinjsko Selo je pokojná dedinka, ideálna pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a pokojný život ďaleko od ruchu veľkomesta. Miesto je známe svojou priateľskou atmosférou a krásnym okolím, ktoré pozýva na prechádzky a aktívny oddych. Základná občianska vybavenosť, ako sú obchody, reštaurácie a školy, je na dosah a blízkosť mesta Rovinj ponúka širokú škálu zábavy a kultúrneho vyžitia.

Rovinj: Perla istrijského pobrežia

Rovinj je jedným z najznámejších a najkrajších miest na istrijskom pobreží. Toto historické mesto ponúka pôvabné uličky, krásne pláže a vynikajúcu gastronómiu, čo z neho robí ideálne miesto na život a rekreáciu. Bohatá ponuka kultúrnych podujatí, výstav a aktivít spolu s očarujúcou prírodnou scenériou vytvára dokonalú kombináciu pre tých, ktorí hľadajú harmóniu medzi mestským životom a prírodou.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť alebo hľadáte niečo iné v oblasti Rovinj, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám nájsť ideálny domov alebo investičnú príležitosť, ktorá bude zodpovedať vašim požiadavkám. Radi vám poskytneme kompletný servis a poradenstvo pri výbere nehnuteľnosti v tejto krásnej časti Chorvátska.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
81 m2
Úžitková plocha
64 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00