Pekný byt v novostavbe s výhľadom na more, Sevid

Sevid, Chorvátsko – ID 14502
430,000 €
Plocha 166 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/3
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný byt v novopostavenom bytovom dome v malebnom mestečku Sevid, ktoré sa nachádza neďaleko Rogoznice. Tento apartmánový dom sa nachádza v atraktívnej lokalite, len 100 metrov od krásnej pláže. Dom má tri poschodia, pričom každý apartmán ponúka dostatok priestoru na pohodlné bývanie alebo rekreáciu.

Apartmán S2 na prvom poschodí s rozlohou 129,75 m² zahŕňa obývaciu izbu s kuchyňou a jedálenským kútom, tri spálne, toaletu a kúpeľňu a tri kryté terasy.

K apartmánu patria aj dve parkovacie miesta.

Celý komplex sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 670 m² a ponúka množstvo luxusného vybavenia vrátane veľkého bazéna s rozlohou 100 m², wellness centra s rozlohou 50 m², dvoch grilovacích miest, kúpeľne a toalety, ktoré budú k dispozícii budúcim majiteľom.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie pri mori v pokojnej oblasti. Iba 100 metrov od pláže, krásny výhľad na more a moderné vybavenie zaručujú maximálne pohodlie a relax. Veľký bazén a wellness centrum na mieste poskytujú možnosť relaxovať a užívať si stredomorský životný štýl. Vďaka blízkosti mora je táto nehnuteľnosť vhodná na rekreačné využitie, ale aj na dlhodobé bývanie.

Sevid je mladé letovisko na začiatku Trogirskej riviéry, ktoré sa vyznačuje novými budovami a čistým morom. Väčšina nehnuteľností v tejto oblasti je novopostavená a nachádza sa na malom polostrove s niekoľkými krásnymi kamienkovými plážami, ktoré sú ideálne na rodinné kúpanie a oddych. Sevid ponúka pokojné prostredie pre rodinnú dovolenku s dostatkom súkromia, zatiaľ čo blízkosť Trogiru a Rogoznice poskytuje dostatočnú infraštruktúru a občiansku vybavenosť.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších destinácií na kúpu nehnuteľnosti pri mori vďaka krásnej prírode, čistému moru a vynikajúcej infraštruktúre. Okolie Sevidu ponúka pokojné prostredie vhodné na oddych a zároveň blízkosť väčších miest s bohatou históriou a kultúrou.

S našou spoločnosťou Mojenemovitostumore získate profesionálne poradenstvo a kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti. Pomôžeme vám nájsť ideálny apartmán alebo dom pri mori, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám, a zabezpečíme hladký priebeh celého procesu kúpy.

Kontaktujte nás pre viac informácií o tejto nehnuteľnosti a ďalších ponukách nehnuteľností pri mori v Chorvátsku

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
166 m2
Úžitková plocha
129.75 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Obchod
650 m
Lekár
7 km
Kaviareň
4 km
Reštaurácia
560 m
Bar
2 km
Škola/škôlka
4 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00