Nový apartmán s bazénom v blízkosti mora, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 12730
510,000 €
Plocha 124 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/3
More 65 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je nový apartmán s bazénom v Privlači. Nachádza sa len 65 m od mora a pláže.

Apartmán sa nachádza na 2. poschodí budovy. Dispozične zahŕňa vstup, toaletu, chodbu, 3 spálne, 2 kúpeľne, kuchyňu, špajzu, jedáleň a obývaciu izbu a terasu. Celková plocha týchto miestností je 103,32 m². Okrem toho má byt strešnú terasu a dve vonkajšie parkovacie miesta.

Celková čistá úžitková plocha bytu so všetkým príslušenstvom je 124,37 m².

Vzdialenosť od centra je 1,9 km.

Budova je vo výstavbe a termín nasťahovania je plánovaný na jar 2024. Budova je realizovaná betónovými stenami. Tepelná izolácia fasády je z 10 cm polystyrénu.

Podlahovú krytinu tvorí dlažba. Okná sú hliníkové s trojsklom. Okenice sú posuvné a otočné. V byte sú celkom 4 klimatizačné jednotky, jedna v obývacej izbe a jedna v každej spálni. V budove sa nachádza aj komín. Vstupné dvere sú bezpečnostné a protipožiarne.

Privlaka je malé rybárske a turistické mestečko vzdialené len 15 minút jazdy od Zadaru, ktoré sa nachádza na veľkom piesočnatom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ideálne na úplný oddych. Mestečko ponúka všetku potrebnú vybavenosť pre pohodlný a kvalitný život: obchody, reštaurácie, poštu, ambulanciu. Milovníci športu a rekreácie, ktorí sa chcú venovať plachteniu alebo surfovaniu, nájdu svoj raj v okolitých osadách. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
124 m2
Úžitková plocha
103.32 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00