Nádherný rodinný dom v štýle Fortuna so súkromným bazénom v obľúbenej lokalite Camposol v Španielsku!

Camposol, Španielsko – ID 12869
169,000 €
Plocha 439 m2
Dispozícia 4+kk
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny samostatne stojaci rodinný dom v štýle Fortuna, ktorý sa nachádza v obľúbenej lokalite Camposol v Španielsku. Tento romantický a útulný dom so 4 spálňami a celkovou obytnou plochou 89,4 m² je ideálny pre pokojný a pohodlný život. Dom je postavený na priestrannom pozemku s rozlohou 350 m², ktorý poskytuje dostatok priestoru na vonkajšie aktivity a relaxáciu.

Nehnuteľnosť sa môže pochváliť súkromným bazénom s rozmermi 5x3 m, ktorý je obklopený starostlivo udržiavanou záhradou plnou vzrastlých kríkov a okrasných rastlín. Táto oáza pokoja vám poskytne maximálne súkromie a možnosť osviežiť sa pod španielskym slnkom. V záhrade sa nachádza aj krytý gril a vonkajšie posedenie, kde môžete stráviť príjemné letné večery s rodinou a priateľmi.

Dom je vybavený priestrannou terasou s rozlohou 29,4 m², ktorá je čiastočne zasklená a slúži ako zimná záhrada. Z tejto terasy je prístup na strešné solárium, odkiaľ si môžete vychutnať úchvatný výhľad na okolité hory a krajinu. Interiér domu je veľmi svetlý a priestranný, s veľkou obývacou izbou, ktorá je vybavená krbovými kachľami pre chladnejšie večery, a plne vybavenou kuchyňou so všetkými spotrebičmi.

V hlavnej časti domu sa nachádzajú dve spálne so vstavanými skriňami a rodinná kúpeľňa so sprchovacím kútom. Na spodnom podlaží domu sa nachádza aj samostatný apartmán pre hostí, ktorý má ďalšie dve spálne, kúpeľňu, obývaciu izbu a kuchyňu. Tento apartmán je ideálny pre návštevy alebo ako priestor pre dospievajúce deti či starých rodičov.

Camposol je obľúbená rezidenčná oblasť, ktorá ponúka všetku občiansku vybavenosť vrátane dvoch nákupných centier a je vzdialená len 15 minút jazdy autom od krásnych stredomorských pláží a malebného prístavu Puerto de Mazarrón. Medzinárodné letisko Murcia (Corvera) je vzdialené necelých 30 minút jazdy a na letisko Alicante sa dostanete približne za hodinu.

Táto nehnuteľnosť je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú útulný a pohodlný domov v jednom z najkrajších kútov Španielska. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tohto výnimočného domu. Tu v My Property by the Sea reagujeme okamžite. Vieme vám zabezpečiť aj výhodné financovanie projektu v španielskej banke. O kompletný servis sa potom môžeme postarať s pomocou delegátov na mieste. tešíme sa na vašu návštevu!

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
439 m2
Pozemok
350 m2
Úžitková plocha
89.4 m2
Terasa
29.4 m2
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
60 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00