Na predaj luxusný penthouse s výhľadom na more v Primoštene - Plne zariadený, s garážou a výťahom

Primošten, Chorvátsko – ID 14481
435,000 €
Plocha 90 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj krásny penthouse v jedinečnej lokalite v Primoštene. Tento moderný byt sa nachádza v úplne novom bytovom dome, ktorý bol dokončený pred dvoma rokmi, čo zabezpečuje, že novostavba je v perfektnom stave. Penthouse sa nachádza na vyššom poschodí budovy s výťahom, čo zvyšuje komfort bývania.

K bytu patrí priestranné garážové státie, ktoré je v Primoštene skutočnou raritou.

Byt má celkovú rozlohu 90 m² a pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch spální, kúpeľne, dvoch terás a obývacej izby spojenej s kuchyňou.

Všetky miestnosti sú kompletne vybavené a zariadené moderným nábytkom, takže byt je pripravený na okamžité užívanie. Všetko je nové a v perfektnom stave.

Jednou z najväčších výhod tohto penthousu je úchvatný výhľad. Z terasy a dokonca aj z obývacej izby a kuchyne si môžete vychutnať otvorený výhľad na more, ostrovy a Primošten.

Tento výhľad je skutočne výnimočný a nikdy ho nemožno zatieniť.

Tento penthouse ponúka nielen luxusné bývanie, ale aj skvelú investičnú príležitosť. Primošten je jednou z najobľúbenejších destinácií na chorvátskom pobreží vďaka svojim nádherným plážam, krištáľovo čistému moru a jedinečnej atmosfére. Výnimočný výhľad na Jadranské more a ostrovy zaručuje, že táto nehnuteľnosť bude vždy atraktívna pre majiteľov aj potenciálnych nájomníkov.

Primošten je malebné prímorské mestečko nachádzajúce sa medzi Šibenikom a Splitom, známe svojou krásnou prírodou, čistým morom a bohatou históriou. Mesto ponúka množstvo reštaurácií, kaviarní a pláží, ktoré sú ideálne na rekreáciu a oddych. Blízkosť historických pamiatok a výborná dostupnosť z okolitých miest robia z Primoštenu ideálne miesto na trvalé bývanie alebo dovolenku.

S Mojenemovitostumore ponúkame kompletný realitný servis. Špecializujeme sa na luxusné nehnuteľnosti na chorvátskom pobreží a sme pripravení pomôcť vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše požiadavky. Zabezpečíme hladký priebeh transakcie a pomôžeme vám so všetkou právnou a administratívnou agendou.

Ak máte záujem o tento penthouse v Primoštene, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Táto nehnuteľnosť je jedinečnou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie s výhľadom na more

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
90 m2
Úžitková plocha
85 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00