Moderný montovaný dom v Zatone - Novostavba

Nin, Zaton, Chorvátsko – ID 13795
289,000 €
Plocha 100 m2
Dispozícia 3+kk
More 1 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na predaj je moderný montovaný dom v radovej výstavbe, ktorý je súčasťou kvalitnej novostavby v modernom komplexe v Zatone. Toto novo navrhnuté sídlisko pozostáva celkovo z 8 domov, ktoré sa vyznačujú inovatívnym a minimalistickým štýlom.

Dom je rozdelený na prízemie a poschodie. Na prízemí sa nachádza sklad, chodba, kúpeľňa, kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou a nekrytá terasa s rozlohou 20 m². Vnútorné schody vedú na prvé poschodie, kde sa nachádza chodba, kúpeľňa a dve spálne.

Celková úžitková plocha tohto domu je 80,68 m².

Dom je vzdialený 1,3 km od mora a centra Zatonu.

Treba zdôrazniť, že túto nehnuteľnosť predáva spoločnosť, takže kupujúci ušetrí náklady na daň z prevodu nehnuteľnosti.

Dom je postavený z oceľovej konštrukcie s obkladom knauf a je vybavený 10 cm hrubou tepelnou izoláciou fasády z minerálnej vlny. Podlahy sú kombináciou dlažby a laminátu. Okná sú z PVC materiálu s trojsklom, elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Na vykurovanie a chladenie budú nainštalované tri klimatizačné jednotky, pričom na prízemí a v kúpeľni na poschodí bude podlahové elektrické vykurovanie.

K dispozícii bude aj spoločný vyhrievaný bazén s rozlohou 32 m², ktorý bude spoločný pre 7 domov, a vonkajší gril. Na dom sa vzťahuje 50-ročná záruka.

Ak táto ponuka nevyhovuje vašim potrebám, radi vám pomôžeme nájsť inú nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim špecifickým požiadavkám. Naša široká ponuka zahŕňa domy, byty a apartmány v rôznych lokalitách s rôznymi špecifikáciami. Neváhajte nás kontaktovať a oznámte nám svoje predstavy o ideálnom bývaní. Spoločne nájdeme ten pravý pre vás.

Zaton je malá turistická lokalita ideálna na skutočný oddych a relaxáciu od každodenného stresu. Nachádza sa medzi dvoma historickými mestami - Nin (2 km) a Zadar (12 km). Zaton je jedinečnou kombináciou dalmatínskej architektúry, príjemného stredomorského podnebia, zachovalej prírody, bohatého kultúrneho a historického dedičstva a živej turistickej atmosféry.

Piesočnaté pláže v tieni stáročných borovíc sú ideálne pre rodiny s deťmi. Ak hľadáte pokoj, krištáľovo čisté more, čisté podmorské prostredie, tieň borovíc a nezabudnuteľné západy slnka, Zaton je ideálnym miestom pre vašu dovolenku.

Ak vás táto moderná nehnuteľnosť zaujala a chcete sa dozvedieť viac, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme ďalšie informácie alebo zorganizujeme obhliadku.

Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
100 m2
Pozemok
80 m2
Úžitková plocha
80.68 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Zastavaná plocha
50 m2
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00