Luxusný apartmán s 3 spálňami v modernom rezidenčnom komplexe v blízkosti golfového ihriska.

Villamartin, Španielsko – ID 13761
236,000 €
Plocha 72 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/4
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám pekný 3-izbový byt s celkovou podlahovou plochou 72,95 m² a úžitkovou plochou 62 m², ktorý sa nachádza na druhom poschodí štvorposchodovej budovy v obľúbenej lokalite Villamartin na pobreží Costa Blanca v Španielsku. Byt je v štádiu hrubej stavby, ktorého dokončenie je naplánované na rok 2024. Dispozícia zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, dve spálne, kúpeľňu a balkón s rozlohou 11,9 m². Okrem toho je k dispozícii parkovacie miesto.

Vďaka novostavbe budete mať možnosť prispôsobiť si interiér podľa svojich predstáv a potrieb. Byt je ideálny na trvalé bývanie aj na dovolenkové pobyty vďaka výbornej polohe a vysokému štandardu občianskej vybavenosti v okolí.

Lokalita ponúka všetku občiansku vybavenosť vrátane škôl, zdravotníckych zariadení, škôlok, pošty a supermarketov. Dopravu zabezpečuje mestská hromadná doprava, autobusy a ľahko dostupné cesty.

Pre tých, ktorí majú radi aktívny životný štýl, je v lokalite veľa príležitostí na voľnočasové aktivity, ako je plávanie a golf. Villamartin je známy svojimi golfovými ihriskami a blízkosťou krásnych pláží.

Ako bonus kupujúci neplatí províziu. Po kúpe nehnuteľnosti sa postaráme o všetky popredajné služby na mieste, takže sa môžete sústrediť na užívanie si svojho nového domova bez akýchkoľvek problémov.

Táto ponuka je skvelou príležitosťou investovať do kvalitnej nehnuteľnosti v žiadanej lokalite. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky.

Tím MNM

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
72 m2
Úžitková plocha
62 m2
Balkón
11.9 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00