Luxusný apartmán s 3 spálňami, bazénom a nádherným výhľadom, veľmi blízko mora v srdci Costa del Sol

Malaga, Španielsko – ID 14666
320,000 €
Plocha 83 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 3 000 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám jedinečný apartmán v luxusnom komplexe, ktorý sa nachádza v srdci Costa del Sol. Tento svetlý a priestranný apartmán s celkovou rozlohou 83,76 m² je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v blízkosti mora s vynikajúcim výhľadom na okolitú prírodu. Tento apartmán sa nachádza na 1. poschodí.

Apartmán ponúka 2 spálne, 2 kúpeľne, priestrannú obývaciu izbu s otvoreným konceptom a plne vybavenou modernou kuchyňou a terasu s rozlohou 26,89 m² orientovanú na juhozápad, ideálnu na relaxáciu s výhľadom na golfové ihrisko, hory a okolitú prírodu.

Všetky priestory sú navrhnuté s dôrazom na vysokú kvalitu konštrukcie a spĺňajú európske stavebné normy. Súčasťou apartmánu je klimatizácia/kúrenie, plne vybavené kúpeľne s moderným zariadením a kuchyňa s kvalitnými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, rúra, chladnička).

Komplex zahŕňa 69 apartmánov. Všetky apartmány majú nádherný panoramatický výhľad na golfové ihrisko, pobrežie a hory. Apartmány získali energetický certifikát triedy B, ktorý zaručuje vysokú energetickú účinnosť.

Komplex ponúka:

- spoločný bazén

- súkromné obytné priestory

- energeticky účinné riešenia vrátane solárnych panelov, tepelnej a zvukovej izolácie

- súkromné parkovisko s inštaláciou nabíjacej stanice pre elektromobily

Komplex má dobré dopravné spojenie s dobrou dostupnosťou a nachádza sa len 20 minút od Marbelly a 60 minút od letiska v Malage po diaľnici A7. Je tiež vzdialený len 40 minút jazdy od medzinárodného letiska Gibraltár. Vďaka jeho skvelej polohe budete mať blízko nielen k pobrežiu, ktoré je vzdialené len 3 km, ale aj ku všetkým službám na pobreží Costa del Sol. Tento komplex je ideálny pre milovníkov golfu a tých, ktorí hľadajú kombináciu športu a oddychu pri mori.

Prečo investovať do nehnuteľností v Španielsku?

Investovať do nehnuteľností v Španielsku sa oplatí z niekoľkých dôvodov. Španielsko ponúka stabilný a rastúci trh s nehnuteľnosťami, ktorý je ideálny na dlhodobé investície. Ceny nehnuteľností sú v porovnaní s inými európskymi destináciami stále priaznivé, čo znamená veľkú príležitosť na zhodnotenie investície. Vďaka celoročne priaznivej klíme a silnej turistickej príťažlivosti je Španielsko jednou z najobľúbenejších destinácií v Európe, čo zvyšuje dopyt po krátkodobých prenájmoch. Okrem toho pri investovaní do nehnuteľnosti existujú veľmi priaznivé podmienky na získanie rezidenčného štatútu, čo prináša daňové výhody a ďalšie benefity.

Spoločnosť My Real Estate by the Sea je vaším spoľahlivým partnerom pri investovaní do zahraničných nehnuteľností. Už viac ako 10 rokov pomáhame našim klientom nájsť ich vysnívaný domov pri mori a poskytujeme im kompletný servis od výberu nehnuteľnosti až po správu investícií. Spolupracujeme len s overenými developermi a ponúkame nehnuteľnosti priamo od zdroja, čím zabezpečujeme najlepšie ceny na trhu. Vďaka našim skúsenostiam a individuálnemu prístupu máme viac ako 1000 spokojných klientov, ktorí si užívajú luxusný životný štýl pri mori. Moja nehnuteľnosť pri mori je zárukou bezpečnej a výnosnej investície do nehnuteľností na pobreží Costa del Sol a v ďalších atraktívnych destináciách.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
83 m2
Úžitková plocha
83.76 m2
Terasa
26.89 m2
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00