Apartmán v Premanture, Istria, len 500 m od pláže

Medulin, Premantura, Chorvátsko – ID 12524
175,000 €
Plocha 53 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/2
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj krásny apartmán vo vysokej podkrovnej budove s celkovo 7 apartmánmi, ktorý sa nachádza v pokojnej časti obce Premantura, len 500 m od pláže.

Apartmán s čistou úžitkovou plochou 53 m² pozostáva z predsiene, kuchyne spojenej s obývacou izbou, dvoch spální, dvoch kúpeľní a terasy s rozlohou 11 m². K apartmánu patrí aj parkovacie miesto s rozlohou 17,6 m².

Okrem toho majú obyvatelia prístup do spoločného dvora s rozlohou 1000 m².

Finančné možnosti

Ponúkame možnosť odloženej platby časti ceny bytu. Pri podpise zmluvy sa zaplatí 50 % ceny a zvyšok je možné zaplatiť bezúročne v splátkach (3 - 5 rokov).

Táto nehnuteľnosť je skvelou investíciou na turistický prenájom alebo ako rekreačná nehnuteľnosť v blízkosti pláže.

Premantura je krásne mesto, ktoré sa nachádza na najjužnejšom cípe polostrova Istria v Chorvátsku. Toto miesto je obľúbenou turistickou destináciou vďaka bohatým prírodným krásam, historickému šarmu a vynikajúcej polohe pri mori.

Premantura je známa najmä svojou blízkosťou k Chránenej krajinnej oblasti Kamenjak, ktorá ponúka prekrásne scenérie, skryté zátoky, čisté more a bohatú flóru a faunu. Kamenjak je ideálnym miestom pre milovníkov prírody, ktorí si tu môžu užívať turistiku, cyklistiku, potápanie alebo jednoducho relaxovať na jednej z mnohých nedotknutých pláží.

Pláže v okolí Premantury sú väčšinou skalnaté a kamienkové, ale ponúkajú nádherne čistú vodu a pokojné prostredie. Mnohé z nich sú ľahko prístupné a vhodné pre rodiny s deťmi, zatiaľ čo niektoré odľahlejšie pláže ponúkajú pokoj a súkromie pre tých, ktorí chcú uniknúť ruchu.

Premantura má bohatú históriu siahajúcu až do staroveku. Mesto je známe svojimi tradičnými kamennými domami a úzkymi uličkami, ktoré vytvárajú autentickú atmosféru stredomorského života. Miestny kostol svätého Lovra zo 17. storočia je jednou z hlavných historických pamiatok a stojí za návštevu.

V Premanture a okolí nájdete množstvo reštaurácií a taverien, ktoré ponúkajú tradičnú istrijskú kuchyňu. Návštevníci môžu ochutnať čerstvé morské plody, domáce cestoviny, hľuzovky a slávne istrijské víno.

Okrem prírodných krás a gastronomických zážitkov ponúka Premantura aj rôzne športové a rekreačné aktivity. V letných mesiacoch sa tu konajú rôzne kultúrne podujatia, koncerty a festivaly, ktoré lákajú miestnych obyvateľov aj turistov.

Premantura je ľahko dostupná autom aj verejnou dopravou. Nachádza sa približne 10 km južne od Puly, kde sa nachádza medzinárodné letisko, ktoré spája túto oblasť s mnohými európskymi destináciami. Dobré cestné spojenie umožňuje ľahký prístup do mesta a jeho okolia.

Premantura je skvelým miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné a krásne miesto na oddych s bohatou prírodnou a kultúrnou ponukou. Je ideálnou destináciou pre rodiny, páry a jednotlivcov, ktorí si chcú vychutnať pravú istrijskú pohostinnosť a krásy Jadranského mora.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
53 m2
Úžitková plocha
50 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00