Apartmán na prízemí, novostavba, záhrada, 65 m od mora v Privlace

Privlaka, Chorvátsko – ID 12028
365,000 €
Plocha 115 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/3
More 65 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Na predaj trojizbový prízemný byt so záhradou. Len 65 m od mora v Privlace. Ide o apartmán v novostavbe.

Dispozícia izieb pozostáva z predsiene, 2 spální, spálne s kúpeľňou, kúpeľne, práčovne, kuchyne s jedálňou a obývačkou a krytej terasy.

Čistá úžitková plocha opisovaných priestorov je 102,85 m2. Okrem toho k bytu patrí jedno parkovacie miesto a záhrada s rozlohou približne 100 m2. Celková čistá plocha bytu so všetkým príslušenstvom je 115,35 m2.

Orientácia bytu na juh. Vzdialenosť od mora 65 m Vzdialenosť od centra 900 m.

Zdôrazňujeme výhodu pri kúpe tejto nehnuteľnosti.

Výstavba z tehlových zateplených blokov. Zateplenie fasády je 10 cm polystyrénu. Podlahovú krytinu tvorí dlažba. Niektoré okná sú hliníkové, niektoré plastové, majú trojvrstvové sklo, žalúzie a sieťky proti hmyzu. V obývacej izbe a v každej spálni sú klimatizácie. V kúpeľni je elektrické podlahové kúrenie. Okrem toho sú vchodové dvere odolné proti vlámaniu a požiaru. Predpokladá sa energetický certifikát A.

Nehnuteľnosť je vo výstavbe a predpokladaný termín nasťahovania je leto 2024.

Privlaka je malé rybárske a turistické mestečko vzdialené len 15 minút jazdy od mesta Zadar, ktoré sa nachádza na veľkom piesočnatom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ako stvorené na úplný relax. Miesto ponúka všetky potrebné zariadenia pre príjemný a kvalitný život: obchody, reštaurácie, poštu, kliniku. Milovníci športu a rekreácie, ktorí si chcú vyskúšať plachtenie alebo surfovanie, nájdu svoj kúsok raja v okolitých osadách. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Plocha
115 m2
Úžitková plocha
102.85 m2
Terasa
100 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00