Váš nový luxusný domov v Makarskej

Makarska, Chorvátsko – ID 14264
181,265 €
Plocha 45 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/4
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám jedinečný projekt, ktorý prináša na trh s nehnuteľnosťami v Makarskej nový rozmer luxusného a moderného bývania. Tento prestížny komplex pozostáva z troch elegantných budov, z ktorých každá má 40 apartmánov, čo spolu predstavuje 120 bytových jednotiek a 144 garážových státí. V tomto exkluzívnom prostredí sa luxus snúbi s komfortom a eleganciou, čím vzniká dokonalé útočisko pre váš nový domov.

Apartmán S305, ktorý sa nachádza na treťom poschodí, ponúka čistú plochu 45,89 m². Tento sofistikovaný apartmán zahŕňa vstupnú halu, kúpeľňu, obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálňou, jednu spálňu, lodžiu a balkón. Každý prvok bytu bol starostlivo navrhnutý s ohľadom na maximálne pohodlie a luxusný životný štýl.

Kupujúci neplatí 3% daň z nehnuteľnosti.

Možnosť dokúpenia garážového státia:

- Garáž na úrovni -1: 25 000 eur

- Garáž na úrovni -2: 20 000 eur

Exkluzívne vybavenie pre obyvateľov:

- Dva vonkajšie bazény: ideálne na relaxáciu a slnenie.

- Bazény s vírivkou.

- Detská herňa.

- Koktailový bar: Miesto na stretnutia a vychutnávanie osviežujúcich nápojov.

Tento projekt vytvára prostredie, ktoré robí z Makarskej ešte atraktívnejšie miesto na život. Hlavnou víziou je stanoviť najvyššie štandardy mestského bývania, zabezpečiť maximálny komfort, súkromie a širokú škálu služieb, ktoré sú k dispozícii výlučne obyvateľom. Tento projekt sa výrazne odlišuje od bežných obytných komplexov a zvyšuje latku moderného bývania.

Architektonický návrh, priestorové riešenie a kvalita výstavby boli realizované podľa najvyšších svetových štandardov s dôrazom na ochranu životného prostredia a vytvorenie najvyššej kvality životného prostredia. Projekt bol realizovaný pod odborným vedením renomovanej architektonickej firmy a dlhodobá správa komplexu zabezpečí trvalú vysokú kvalitu údržby a poskytovaných služieb.

Dokonalá kombinácia luxusu, pohodlia a bezpečnosti:

Zažite dokonalú kombináciu moderného dizajnu, luxusu a pohodlia. Pripojte sa k exkluzívnej komunite a objavte nový rozmer mestského života v krásnej Makarskej.

Makarská, známa svojou krásnou prírodou, čistým morom a pôsobivým pohorím Biokovo, je jednou z najvyhľadávanejších turistických destinácií na pobreží Jadranského mora. Mesto ponúka nielen krásne pláže, ale aj bohatú kultúrnu scénu, vynikajúce reštaurácie a rozmanité možnosti aktívneho oddychu. Vďaka svojej strategickej polohe je Makarská aj ideálnym východiskovým bodom na spoznávanie okolitých ostrovov a prírodných krás Dalmácie.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto oblasti, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť tú správnu. Či už túžite po modernom apartmáne pri mori, pokojnom rodinnom dome s výhľadom na hory alebo luxusnej vile s bazénom, ponúkame širokú škálu nehnuteľností, ktoré splnia vaše požiadavky. Kontaktujte nás pre viac informácií a my vám radi pomôžeme nájsť váš vysnívaný domov v srdci Dalmácie.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
45 m2
Úžitková plocha
44 m2
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00