Priestranný dom v malebnej Kalaspaare s veľkým pozemkom 6000 m²

Calasparra, Španielsko – ID 12882
239,000 €
Plocha 180 m2
Dispozícia 6+kk
More 85 000 m
Stav K nastěhovanie

Predstavujeme vám úžasný dom, ktorý stojí na veľkom pozemku o rozlohe 6000 m². Nachádza sa v malebnom prostredí mesta Calasparra, ktoré je známe svojou úchvatnou prírodnou scenériou, pokojom a autentickou atmosférou španielskeho vidieka.

Tento dom ponúka 5 priestranných spální, ktoré sú ideálne pre veľkú rodinu alebo hostí, a 3 moderné kúpeľne, ktoré zaručujú maximálne pohodlie. Zastavaná plocha domu je 180 m², čo poskytuje dostatok priestoru na pohodlné a luxusné bývanie. K dispozícii je aj bazén, ktorý je ideálnym miestom na osvieženie počas horúcich letných dní, a kryté parkovisko pre vaše vozidlo. Nádherne upravená záhrada je skvelá na relaxáciu a rodinné stretnutia, zatiaľ čo veľká terasa je ideálna na vonkajšie stolovanie s nádherným výhľadom na okolitú krajinu.

Dom je vybavený klimatizáciou a kúrením, ktoré zabezpečujú príjemnú teplotu počas celého roka, a plne vybavenou kuchyňou, pripravenou na okamžité použitie. Pre vaše každodenné pohodlie je v dome k dispozícii internet a moderné technológie. Tento dom je kompletne zariadený, čo znamená, že sa môžete okamžite nasťahovať a začať si užívať jeho luxus a pohodlie.

Calasparra, ktorá sa nachádza na pobreží Costa Cálida, je zasadená do hornatej oblasti na severozápade provincie Murcia. Na rozdiel od okolitej vyprahnutej krajiny má Calasparra prospech zo štyroch riek vrátane rieky Segura, čo umožňuje pestovanie slávnej ryže Calasparra, ktorej tradícia siaha až do 14. storočia. Mesto susedí s ďalšími krásnymi lokalitami, ako sú Cieza, Mula, Cehegín, Moratalla a provincia Albacete.

Ak sa chcete opaľovať na pláži a večer si vychutnať večeru v prímorskej reštaurácii, Puerto de Mazarrón je vzdialené len 1 hodinu a 20 minút.

Tento výnimočný dom v Calaspare ponúka dokonalú kombináciu pokoja, prírodných krás a moderného komfortu. Kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Počet podlaží
1
Dispozícia
6+kk
Plocha
180 m2
Pozemok
6000 m2
Úžitková plocha
180 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
180 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00