Priestranný apartmán s vynikajúcim výhľadom na more priamo na pláži Los Locos, Torrevieja.

Torrevieja, Španielsko – ID 14399
219,000 €
Plocha 109 m2
Dispozícia 4+1
Podlažie 4/6
More 20 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Exkluzívny apartmán na predaj v prvej línii pláže Los Locos, Torrevieja!

Predstavujeme vám priestranný apartmán s rozlohou 109 m², ktorý sa nachádza v uzavretej urbanizácii priamo na pláži Los Locos a Curva de Palangre. Tento apartmán 4+1 je ideálny pre milovníkov pokoja a nádherného výhľadu na more. Apartmán pozostáva z 3 spální, priestrannej obývačky a samostatnej kuchyne. Z obývacej izby je prístup na terasu orientovanú na juh, kde si môžete vychutnávať slnko a nádherný výhľad na pláž.

Apartmán je pôvodne zariadený, vo veľmi dobrom stave. Kuchyňa je samostatná, vybavená a prepojená s galériou. K nehnuteľnosti patrí parkovacie miesto v podzemnej garáži. K dispozícii je výťah, ktorý poskytuje pohodlný prístup.

Lokalita je ideálna nielen na celoročné bývanie, ale aj ako investičná príležitosť. V bezprostrednej blízkosti nájdete všetky potrebné služby, ako sú obchody, reštaurácie, kaviarne a zdravotnícke zariadenia.

Výnimočná lokalita v meste Torrevieja

Apartmán sa nachádza v jednej z najlepších lokalít v Torrevieji, priamo pri plážach Los Locos a Curva de Palangre, čo zaručuje nielen nádherný výhľad na more, ale aj ľahký prístup na pláže a promenády. V blízkosti sa nachádza všetka občianska vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní a zdravotníckych služieb. Torrevieja je obľúbeným letoviskom vďaka slnečnému počasiu, príjemnej klíme a bohatému kultúrnemu životu. Ponúka výborné podmienky na celoročné bývanie a letnú rekreáciu.

Investovanie do nehnuteľností v Španielsku

Investovanie do nehnuteľností v Španielsku je skvelou voľbou nielen kvôli stabilnému právnemu prostrediu, ale aj kvôli rastúcemu záujmu o turistické destinácie, ako je Torrevieja. Nehnuteľnosti v tejto oblasti majú veľký potenciál na prenájom, najmä vďaka blízkosti pláže a všetkých služieb. Španielsko ponúka celoročne príjemné podnebie, ktoré láka turistov aj obyvateľov, takže investícia do apartmánov pri mori je dlhodobou investíciou, ktorá prináša vysokú návratnosť.

Ak hľadáte bývanie s výhľadom na more alebo skvelú investíciu, tento apartmán je určený práve vám!

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnutie obhliadky!

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
4+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
109 m2
Úžitková plocha
100 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00