Ponúkame na predaj krásny apartmán pri mori v Privlace, Chorvátsko

Privlaka, Chorvátsko – ID 14811
320,000 €
Plocha 89 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Máme pre vás jedinečnú príležitosť kúpiť krásny dvojizbový byt, ktorý sa nachádza na 2. poschodí novostavby v atraktívnej lokalite Privlaka.

Byt s čistou úžitkovou plochou 87,27 m² má priestrannú chodbu, dve spálne, kúpeľňu, samostatnú toaletu, komoru, plne vybavenú kuchyňu s jedálenským kútom a obývaciu izbu, ktorá plynule prechádza na krytú terasu s výhľadom na okolie.

Táto ponuka zahŕňa aj parkovacie miesto, takže celková čistá úžitková plocha vrátane parkovacieho miesta je 89,77 m². Celá budova obsahuje len 6 apartmánov, čo zaručuje súkromie a pokoj.

Apartmán sa nachádza len 200 metrov od krištáľovo čistého mora a 600 metrov od centra malebnej dedinky Privlaka. Privlaka je pokojné rybárske a turistické mestečko s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody, reštaurácie, pošta a zdravotnícke zariadenia. Pre milovníkov športu je v blízkosti možnosť plachtenia, surfovania a ďalších vodných športov. Milovníci prírody ocenia krásne piesočnaté pláže a plytké zátoky, ktoré sú ideálne na oddych a rodinnú dovolenku.

Investícia do nehnuteľnosti na pláži v Chorvátsku je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú druhý domov v krásnom stredomorskom prostredí, ako aj pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť na prenájom. Privlaka je obľúbenou lokalitou vďaka blízkosti Zadaru (vzdialeného len 15 minút), kráľovského mesta Nin a ostrova Vir. Výborná dostupnosť a príjemné podnebie počas celého roka robia z tejto destinácie ideálne miesto na oddych a aktívne trávenie času. Veľkou výhodou pre kupujúcich je aj oslobodenie od dane z prevodu nehnuteľností pri kúpe tejto nehnuteľnosti.

Privlaka sa nachádza na piesočnom polostrove medzi mestami Zadar a Nin, čo umožňuje ľahký prístup k hlavným dopravným uzlom v regióne. Medzinárodné letisko Zadar je vzdialené len 30 minút jazdy, čo umožňuje rýchle spojenie s ďalšími európskymi destináciami. Do Zadaru sa dostanete autom za 15 minút a nájdete tu bohatú kultúrnu ponuku, historické pamiatky, reštaurácie a modernú infraštruktúru.

Mojenemovitostumore vám ponúka širokú škálu nehnuteľností na pláži v Chorvátsku, kde si môžete vybrať z rôznych typov nehnuteľností podľa vašich potrieb. Sme odborníci na realitný trh v tejto oblasti a ponúkame kompletný servis spojený s kúpou nehnuteľností. Kladieme dôraz na profesionálny prístup a pomáhame našim klientom nájsť najvhodnejšiu nehnuteľnosť podľa ich požiadaviek. Zabezpečujeme bezpečnú a bezstarostnú kúpu s plnou právnou podporou.

Neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku tohto krásneho bytu.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
89 m2
Úžitková plocha
87.27 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00