Nový apartmán v Umagu - ideálny pre moderné bývanie v blízkosti mora

Umag, Chorvátsko – ID 14534
190,000 €
Plocha 54 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 700 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj elegantný apartmán s rozlohou 2 + kk a celkovou podlahovou plochou 54 m², ktorý sa nachádza v pokojnej časti mesta Umag. Tento byt sa nachádza na prízemí trojpodlažného domu a v súčasnosti je vo výstavbe.

Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, spálňu, kúpeľňu a loggiu. K bytu patrí aj terasa s rozlohou 8 m², pivnica a vlastné parkovacie miesto, čo budúcim majiteľom zabezpečí maximálny komfort.

Umag, malebné mesto na chorvátskom pobreží, je známe svojou bohatou históriou, moderným životným štýlom a krásnymi plážami. Nachádza sa v severozápadnej časti polostrova Istria a ponúka čisté more, možnosti na oddych a bohatú športovú infraštruktúru vrátane tenisových turnajov svetovej úrovne. Mesto sa môže pochváliť aj množstvom kultúrnych a spoločenských podujatí, ktoré lákajú návštevníkov z celého sveta.

K vybaveniu patrí široká sieť obchodov, reštaurácií, kaviarní a zdravotníckych zariadení, vďaka čomu je Umag ideálnym miestom na život. Vzdialenosť od mora je len 700 metrov, čo poskytuje rýchly prístup k plážam a možnostiam kúpania.

Tento moderný apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bývanie v prestížnej a pokojnej lokalite v blízkosti mora. Ak hľadáte nehnuteľnosť v obľúbenej turistickej destinácii, ktorá ponúka kvalitné a pohodlné bývanie, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky.

Kľúčové slová: apartmán na predaj v Umagu, bývanie pri mori, moderný apartmán, nehnuteľnosť na Istrii, apartmán s terasou, investičná nehnuteľnosť Chorvátsko, nehnuteľnosť v blízkosti pláže.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
54 m2
Úžitková plocha
53 m2
Terasa
8 m2
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
640 m
Lekár
1 km
Kaviareň
790 m
Reštaurácia
830 m
Bar
790 m
Škola/škôlka
680 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00