Neodolateľná vila v Camposol, Španielsko - Váš domov snov od najdôveryhodnejšej spoločnosti!

Camposol, Španielsko – ID 12877
254,995 €
Plocha 86 m2
Dispozícia 3+kk
More 17 000 m
Stav K nastěhovanie

Sme popredná a najdôveryhodnejšia spoločnosť na trhu a ponúkame vám výnimočnú ponuku rodinných víl v slnečnom mestečku Camposol v Španielsku.

Táto samostatne stojaca vila s 3 spálňami a zastavanou plochou 86 m² sa nachádza na pozemku s rozlohou 600 m². Vila je prízemná, postavená z kvalitných tehál a je vo veľmi dobrom stave. Ponúka priestrannú a svetlú obývaciu izbu spojenú s modernou kuchyňou, ktorá je plne vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi. Dve pohodlné spálne poskytujú dostatok súkromia a oddychu pre celú rodinu.

Vila má krásnu terasu, ideálnu na vonkajšie posedenie a grilovanie s priateľmi alebo rodinou. Na pozemku sa nachádza aj dostatok parkovacích miest, ktoré zabezpečujú pohodlie a bezpečnosť pre vaše vozidlá.

Camposol, ktorý sa nachádza na pobreží Costa Calida v Murcii, je obľúbeným miestom pre pokojný a pohodlný život. Okolie sa môže pochváliť krásnou prírodou, golfovým ihriskom a všetkou občianskou vybavenosťou. Blízkosť nákupných centier, supermarketov, zdravotníckych služieb, reštaurácií a barov zaručuje vysokú kvalitu života.

Ideálna poloha robí z tejto vily nielen ideálne miesto na trvalé bývanie, ale aj skvelú investičnú príležitosť. Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť nehnuteľnosť v jednom z najvyhľadávanejších regiónov Španielska.

Veríme, že táto ponuka splní vaše očakávania a poskytne vám ideálny domov, o akom ste vždy snívali.

Neváhajte nás kontaktovať ešte dnes pre viac informácií a dohodnutie obhliadky!

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
86 m2
Pozemok
600 m2
Úžitková plocha
86 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
86 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00