Nádherný mestský dom s úchvatným výhľadom na more a hory v Mazarróne

Mazarrón, Španielsko – ID 12883
156,000 €
Plocha 146 m2
Dispozícia 4+kk
More 4 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám nádherný mestský dom s 3 spálňami a 2 kúpeľňami, ktorý ponúka úchvatný výhľad na more a hory. Tento dom je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokojné a pohodlné bývanie v atraktívnej lokalite.

Dom sa nachádza v obľúbenej oblasti v blízkosti pláže, takže je ideálny pre milovníkov morských radovánok a relaxu. V blízkosti sa nachádzajú krásne pláže s jemným pieskom a čistou vodou, ocenené Modrou vlajkou. Oblasť Mazarrón je známa svojím malebným pobrežím a pokojnou atmosférou, čo z nej robí skvelú destináciu na oddychovú dovolenku.

V blízkosti sa nachádza aj golfové ihrisko, ideálne na športové aktivity. Mazarrón, známy svojím prístavom Puerto de Mazarrón, ponúka množstvo reštaurácií, obchodov a služieb, takže všetko, čo potrebujete, máte na dosah ruky. Môžete si vychutnať dlhé prechádzky pozdĺž pobrežia, kde sa môžete kochať nádherným výhľadom na Stredozemné more.

Objekt ponúka prednú a zadnú terasu, kde si môžete užívať slnečné dni, a parkovanie mimo cesty pre väčšie pohodlie. Dom je vybavený plne zariadenou kuchyňou, veľkou terasou a predinštalovanou klimatizáciou, ktorá vám zabezpečí pohodlie počas celého roka. K dispozícii je záhrada a internet, takže budete mať všetko, čo potrebujete na moderné a pohodlné bývanie.

Táto lokalita je dokonalou kombináciou prírody, mora a pohodlného mestského života. Neváhajte nás kontaktovať a príďte sa pozrieť na túto jedinečnú príležitosť!

Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
146 m2
Pozemok
200 m2
Úžitková plocha
146 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
146 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00