Na predaj novopostavený rodinný dom v atraktívnej lokalite Vrsi, Zadar, Dalmácia

Vrsi, Chorvátsko – ID 14593
600,000 €
Plocha 150 m2
Dispozícia 4+kk
More 1 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj modernú novostavbu rodinného domu, ktorý sa nachádza v obci Vrsi, len kúsok od mesta Zadar.

Tento rodinný dom s úžitkovou plochou 165 m² sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 395 m². Dom je ideálny na pokojný a pohodlný život v blízkosti mora.

Dispozícia domu zahŕňa 4 spálne, dve podlažia, balkón, terasu a vonkajší bazén. Patrí k nemu aj krytý prístrešok pre auto, záhradný domček a parkovacie miesto. Novostavba je postavená z tehál a poskytuje moderný a elegantný dizajn, ktorý čaká na vaše osobné vybavenie a dekoráciu.

K technickej vybavenosti patrí dostupnosť internetu, vody, kanalizácie, elektriny a diaľkového vodovodu. Vykurovanie je zabezpečené systémom na pevné palivo a elektrickým systémom.

Tento dom vám ponúkne dokonalú rovnováhu medzi pokojným vidieckym životom a blízkosťou mora. Prítomnosť bazéna a záhrady vytvára ideálne miesto na relaxáciu. Vďaka výbornému prístupu k plážam a kúpaniu v priezračnom Jadranskom mori je tento dom ideálnou voľbou na letnú rekreáciu alebo trvalé bývanie. Vďaka blízkosti Zadaru máte k dispozícii všetku modernú infraštruktúru a zároveň si užívate pokojný život v menšej dedinke.

Vrsi je malebná dedinka v Dalmácii, známa svojimi krásnymi plážami a krištáľovo čistým morom. Nachádza sa len 1800 metrov od mora a ponúka ideálne prostredie pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie. Vrsi je obľúbenou destináciou vďaka krásnej prírodnej scenérii a blízkosti Zadaru, ktorý je známy svojím bohatým kultúrnym dedičstvom a históriou. Zadar, vzdialený len niekoľko minút jazdy autom, ponúka všetky potrebné služby vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní a kultúrnych pamiatok.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších destinácií na Jadrane. Krásne pláže, malebné mestá a bohatá história robia z tejto oblasti ideálne miesto na investíciu do nehnuteľností. Vďaka dobre rozvinutej infraštruktúre a vynikajúcim podmienkam pre cestovný ruch a rekreačné aktivity ponúka Chorvátsko skvelú príležitosť pre majiteľov nehnuteľností.

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti pri mori. Ponúkame právne poradenstvo, pomoc pri prevode vlastníctva a vybavovaní všetkých potrebných dokumentov. Ak hľadáte nehnuteľnosť v Chorvátsku, pomôžeme vám nájsť ideálny dom alebo apartmán podľa vašich požiadaviek. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam zabezpečíme hladký a bezproblémový proces kúpy. Neváhajte nás kontaktovať

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Plocha
150 m2
Pozemok
395 m2
Úžitková plocha
165 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
85 m2
Parkovanie
Áno
Obchod
860 m
Lekár
930 m
Kaviareň
930 m
Reštaurácia
410 m
Bar
870 m
Škola/škôlka
920 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00