Moderný a pohodlný apartmán na ostrove Čiovo, Okrug Gornji:

Ćiovo, Okrug Gornji, Chorvátsko – ID 14253
185,000 €
Plocha 62 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/4
More 500 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame vám jedinečnú príležitosť získať luxusný apartmán na ostrove Čiovo, ktorý sa nachádza v pokojnej a atraktívnej časti Okrug Gornji. Tento apartmán predstavuje dokonalú kombináciu pohodlia, štýlu a funkčnosti, ideálnu pre každodenný život alebo nezabudnuteľnú dovolenku.

Apartmán S4 sa nachádza na prízemí a má čistú plochu 62,77 m². Dispozícia apartmánu zahŕňa priestrannú vstupnú halu, otvorenú obývaciu izbu s kuchyňou a jedálenským kútom, dve kúpeľne, dve spálne a balkón. Byt je starostlivo navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny komfort a štýl pre moderné bývanie. K apartmánu patrí aj bazén s rozlohou 28 m² a súkromné parkovacie miesto v podzemnej garáži, ktoré zabezpečí pohodlie a bezpečnosť vášho auta.

Komfort je zabezpečený počas celého roka vďaka podlahovému vykurovaniu a klimatizácii vo všetkých miestnostiach, ktoré zabezpečujú príjemnú teplotu a pohodlie v každom ročnom období.

Ostrov Čiovo ponúka všetku potrebnú občiansku vybavenosť v blízkosti vášho domu. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, školy, škôlky, pošta, detské ihriská a reštaurácie. Ostrov je známy svojimi krásnymi plážami a jedinečnou stredomorskou atmosférou, ktorá láka miestnych obyvateľov aj turistov z celého sveta.

Okrem toho blízkosť mesta Trogir, ktoré je zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO, dodáva tejto nehnuteľnosti ešte väčšiu hodnotu. Trogir je s ostrovom Čiovo spojený dvoma mostmi, čo umožňuje ľahký prístup k ďalším atrakciám a službám.

Tento apartmán predstavuje nový štandard komfortu, elegancie a funkčnosti. Využite túto jedinečnú príležitosť a získajte svoj vlastný kúsok raja na ostrove Čiovo. Nenechajte si ujsť príležitosť zažiť život svojich snov v tejto exkluzívnej nehnuteľnosti, ktorá vám poskytne všetko, čo potrebujete pre dokonalý život na jednom z najkrajších miest na Jadrane.

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
62 m2
Úžitková plocha
55.46 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00