Luxusný prízemný apartmán so záhradou v Tribunji

Tribunj, Chorvátsko – ID 13776
330,000 €
Plocha 105 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 900 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj nový luxusný trojizbový apartmán na 1. poschodí, len 900 m od známej pláže Zamalin a 500 m od centra mesta Tribunj.

Apartmán S1 sa nachádza na prízemí a má celkovú úžitkovú plochu 105,50 m². Tento apartmán zahŕňa vstupnú halu, predsieň, chodbu, kúpeľňu s práčovňou, dve spálne, ďalšiu kúpeľňu, kuchyňu s jedálenským kútom a obývaciu izbu. Z obývacej izby je priamy vstup na priestrannú terasu s rozlohou 55,86 m², ktorá je kombináciou krytej a nekrytej plochy, a do priľahlej záhrady s rozlohou 152,26 m².

K bytu patrí jedno parkovacie miesto.

Kupujúci je oslobodený od platenia 3% dane z prevodu nehnuteľnosti.

V súčasnosti prebieha výstavba moderného bytového domu s celkovo šiestimi bytmi. Budova má tri podlažia: prízemie, prvé poschodie a druhé poschodie, pričom na každom poschodí sú dva byty. Budova je vyrobená z vysokokvalitných materiálov podľa najnovších stavebných noriem. K vybaveniu patrí polystyrénová fasáda, plastové okná v antracitovej farbe s elektrickými žalúziami, bezpečnostné a protipožiarne vstupné dvere, sklenené zábradlia na terasách, posuvné sklenené dvere, moderné sanitárne zariadenia v kúpeľniach, klimatizácia vo všetkých izbách, kvalitné podlahové krytiny, vnútorné dvere z MDF a pripojenie na internet a televíziu v izbách a obývacej izbe.

Apartmány na prízemí majú vlastnú záhradu, zatiaľ čo apartmány na prvom a druhom poschodí ponúkajú krásny výhľad na more a okolité ostrovy. Plánované dokončenie výstavby a možnosť nasťahovania je na jar 2025.

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá spĺňa vaše špecifické požiadavky, radi vám pomôžeme. Ponúkame široký výber nehnuteľností v rôznych lokalitách a sme pripravení nájsť dokonalý domov, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám. Kontaktujte nás a spoločne nájdeme nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše potreby a túžby.

Tribunj je malebné pobrežné mestečko na Jadrane, známe svojimi krásnymi plážami, čistým morom a bohatou históriou. Nachádza sa len niekoľko kilometrov od mesta Šibenik, ktoré ponúka širokú škálu kultúrnych a spoločenských aktivít. Tribunj je ideálnou destináciou pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto s autentickou dalmatínskou atmosférou, ale zároveň chcú byť blízko všetkej potrebnej infraštruktúry.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
105 m2
Úžitková plocha
95 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00