Luxusný apartmán 4+kk so súkromnou záhradou a výhľadom na hory

, Španielsko – ID 14513
220,000 €
Plocha 110 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/3
More 20 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám nádherný apartmán so 4 spálňami v luxusnom komplexe na pobreží Stredozemného mora. Tento apartmán s rozlohou 99,25 m², terasou s rozlohou 10,79 m² a súkromnou záhradou s rozlohou 29,45 m² ponúka komfort, moderné vybavenie a jedinečný výhľad na hory alebo golfové ihrisko. Apartmán je vybavený kompletne zariadenou kuchyňou, klimatizáciou, vstavanými skriňami a súkromným parkoviskom.

Tento apartmán ponúka modernú kuchyňu s priestrannými spodnými skrinkami s automatickým zatváraním a pracovnou doskou s efektom dreva. Je vybavená elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, varnou doskou a odsávačom pár. Obe kúpeľne majú akrylové sprchové vaničky a batérie. Vchodové dvere sú zosilnené, zatiaľ čo vnútorné dvere a vstavané skrine sú natreté na bielo. Okná a terasové dvere majú plastový rám s dvojitým zasklením.

Priestranná terasa a záhrada sú ideálne na vonkajšie stolovanie alebo relaxáciu pri krásnom výhľade na okolitú krajinu. K bytu patrí aj prístup do spoločného bazéna pre dospelých a deti, vďaka čomu je tento byt skvelým miestom pre rodinný život alebo investíciu.

Tento nádherný komplex ponúka exkluzívne 3-izbové a 4-izbové apartmány s rôznymi typmi dispozícií. K dispozícii sú bazény, detské ihrisko, multifunkčné miestnosti a súkromné záhrady. Okrem toho majú obyvatelia k dispozícii malý supermarket, reštauráciu, bar, fitnescentrum a tenisové kurty.

Komplex sa nachádza len 10 minút od pláží Alicante a 18 km od medzinárodného letiska. Táto lokalita ponúka nielen krásny výhľad, ale aj pokojné prostredie ideálne na relaxáciu. V blízkosti sa nachádza historická dedinka Monforte del Cid, ktorá ponúka možnosť spoznať miestnu kultúru a históriu.

Alicante je jedným z najobľúbenejších miest na pobreží Stredozemného mora a jeho zlatisté pláže a teplé podnebie každoročne priťahujú tisíce turistov a obyvateľov z celého sveta. Vďaka modernej infraštruktúre, blízkosti medzinárodného letiska a živej kultúre ponúka Alicante ideálnu kombináciu na bývanie, dovolenku a investovanie do nehnuteľností. Mesto je známe aj svojou bohatou históriou, gastronómiou a malebnými promenádami, čo z neho robí jedinečnú destináciu pre tých, ktorí hľadajú aktívny a kvalitný životný štýl pri mori.

Výhody kúpy nehnuteľnosti v Španielsku

Investícia do nehnuteľnosti v Španielsku ponúka stabilný trh s nehnuteľnosťami, daňové výhody a možnosť vysokých výnosov z prenájmu. Naša spoločnosť vám poskytne kompletnú podporu počas procesu kúpy - od právneho a daňového poradenstva až po správu vašej novej nehnuteľnosti.

S nami investujete bezpečne a výhodne. Získajte svoj vysnívaný dom pri mori a užívajte si výnimočný stredomorský životný štýl s My property by the sea!

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Plocha
110 m2
Úžitková plocha
99.25 m2
Terasa
10.79 m2
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00