Krásny dvojizbový byt v novostavbe, 1. poschodie, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 12736
320,000 €
Plocha 89 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je krásny dvojizbový byt v novostavbe, ktorý sa nachádza na prvom poschodí. Tento byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch spální, kúpeľne, samostatného WC, komory, kuchyne s jedálňou a obývacou izbou a krytej terasy. Čistá úžitková plocha bytu je 87,29 m². K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto.

Celková čistá úžitková plocha tohto bytu vrátane parkovacieho miesta je 89,79 m².

Budova pozostáva z celkovo šiestich apartmánov. Vzdialenosť tejto nehnuteľnosti od mora je len 200 metrov a od centra mesta Privlaka 600 metrov.

Kupujúci má výhodu, že pri kúpe tejto nehnuteľnosti neplatí daň z prevodu nehnuteľnosti.

Budova je vo výstavbe a jej dokončenie je plánované na jar 2024.

Stavba je z tehlových termo blokov. Fasáda má tepelnú izoláciu z 10 cm polystyrénu. Podlahy sú pokryté parketami a dlažbou. Okná sú z PVC materiálu s elektrickými žalúziami. Celý byt je vybavený podlahovým kúrením napojeným na tepelné čerpadlo. Všetky izby sú klimatizované.

Všetky parkovacie miesta majú vlastnú prípojku na elektrinu a vodu.

Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné a protipožiarne.

Privlaka je malebné rybárske a turistické mestečko vzdialené len 15 minút jazdy od mesta Zadar. Nachádza sa na veľkom piesočnom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ideálne na úplný oddych. Mesto ponúka všetku potrebnú vybavenosť pre pohodlný a kvalitný život: obchody, reštaurácie, poštu, ambulanciu. Milovníci športu a rekreácie, ktorí chcú vyskúšať plachtenie alebo windsurfing, nájdu svoj raj v okolitých osadách. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť investovať alebo si nájsť svoj nový domov v krásnom Privlace!

Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií a obhliadku

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
89 m2
Úžitková plocha
87.29 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00