Krásny dom s 3 spálňami a strešnou terasou

Camposol, Španielsko – ID 13069
69,995 €
Plocha 45 m2
Dispozícia 3+kk
More 18 000 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame vám rodinný dom v obľúbenej rezidenčnej štvrti Camposol, len 15 minút jazdy od krásnych pláží Stredozemného mora a prístavu Puerto de Mazarron. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú útulný a dobre vybavený dom v pokojnom prostredí.

Dom s úžitkovou plochou 45 m² obsahuje 2 spálne a 1 kúpeľňu. Otvorený priestor spája obývaciu izbu, kuchyňu a jedáleň, čím vytvára príjemné a priestranné prostredie. Objekt je plne vybavený a má klimatizáciu, ktorá spolu so stropným ventilátorom zabezpečuje pohodlie počas horúcich letných dní.

Exteriér domu ponúka súkromné strešné solárium, záhradu a zadnú terasu, kde si môžete vychutnať pokojné chvíle na čerstvom vzduchu. Na pozemku s rozlohou 100 m² je dostatok priestoru na inštaláciu malého bazéna a k dispozícii je aj parkovisko mimo cesty. Veľký citrónovník a ďalšia zeleň dodávajú tejto nehnuteľnosti šarm. Na zvýšenie bezpečnosti sú okná a dvere vybavené mrežami a mrežami.

Nehnuteľnosť sa nachádza v stále obľúbenej rezidenčnej štvrti Camposol Golf Development, ktorá je situovaná v prírodnom, širokom údolí obklopenom horskými masívmi a krásnou otvorenou prírodou. Camposol ponúka dve nákupné centrá s rôznymi supermarketmi, obchodmi, veterinármi, optikou, kaderníctvom, zubármi, bankou, poštou, barmi a reštauráciami vrátane indickej, čínskej, španielskej, anglickej, talianskej a bulharskej kuchyne. Nachádza sa tu aj zdravotné stredisko, lekáreň, komunitné centrum a samozrejme 18-jamkové golfové ihrisko a klubovňa, kde sa konajú mnohé spoločenské podujatia a hrá živá hudba.

Camposol je ľahko dostupný, letisko Corvera (Murcia) je vzdialené len 30 minút a letisko Alicante približne hodinu cesty.

Táto nehnuteľnosť je ideálna na trvalé bývanie, rekreačný dom alebo investičnú príležitosť.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
45 m2
Pozemok
100 m2
Úžitková plocha
45 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
45 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00