Krásny apartmán s výhľadom na more v Preko, ostrov Ugljan

Preko, Chorvátsko – ID 14523
190,550 €
Plocha 67 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 240 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj krásny apartmán na druhom poschodí budovy, ktorá sa nachádza v malebnom mestečku Preko na ostrove Ugljan. Tento apartmán má úchvatný výhľad na more a nachádza sa len 240 metrov od pláže a 150 metrov od centra mesta, čo z neho robí ideálne miesto na pohodlné bývanie alebo rekreáciu.

Dispozícia apartmánu zahŕňa predsieň, dve spálne, kúpeľňu, kuchyňu s jedálenským kútom a obývacou izbou a priestrannú lodžiu. Lodžia je uzavretá, čo znamená, že skutočná plocha bytu je väčšia ako uvedených 58,80 m² zapísaných v katastri nehnuteľností - skutočná plocha je približne 67 m².

V rámci budovy sa nachádza spoločné parkovisko, ako aj spoločný sklad, ktorý môžu využívať všetci spoluvlastníci. V byte zostáva väčšina nábytku, čo uľahčuje okamžité nasťahovanie.

Byt ponúka pokojné prostredie v blízkosti mora s výbornou dostupnosťou na pláž a ku všetkým službám v centre mesta. Je vybavený klimatizáciou v obývacej izbe a spálňach, čo zabezpečuje pohodlie počas celého roka. K dispozícii je aj komín, ktorý umožňuje inštaláciu kachlí na drevo alebo pelety, čo poskytuje alternatívny spôsob vykurovania počas chladnejších mesiacov.

Preko je pokojné prímorské mestečko na ostrove Ugljan, ktoré je známe krištáľovo čistým morom a krásnymi plážami. Vďaka svojej blízkosti k Zadaru (len 25 minút trajektom) ponúka Preko kombináciu pokojného ostrovného života a ľahkého prístupu k službám a aktivitám mesta. Ugljan je obľúbenou destináciou pre milovníkov prírody, cyklistiky a vodných športov. Malé mestečko Preko je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojnú atmosféru a krásny výhľad na Jadran, ale zároveň nechcú byť príliš ďaleko od väčších miest.

Chorvátsko je vďaka svojmu krásnemu pobrežiu a stabilnému trhu s nehnuteľnosťami jednou z najvyhľadávanejších destinácií na kúpu nehnuteľností pri mori. Ostrovné destinácie, ako napríklad Ugljan, sú mimoriadne obľúbené pre tých, ktorí hľadajú pokoj a ticho v kombinácii s možnosťami rekreácie a turistiky. Chorvátsko ponúka skvelú infraštruktúru a širokú škálu kultúrnych a športových aktivít.

Naša realitná kancelária Mojenemovitostumore sa špecializuje na luxusné a dovolenkové nehnuteľnosti pri mori. Poskytujeme kompletný servis pri kúpe nehnuteľností a pomôžeme vám vybrať ideálny apartmán alebo dom podľa vašich potrieb. Naše dlhoročné skúsenosti v oblasti nehnuteľností zaručujú bezproblémový a profesionálny priebeh transakcie.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku tohto krásneho apartmánu v Preku na ostrove Ugljan ešte dnes!

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
67 m2
Úžitková plocha
58.8 m2
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
250 m
Lekár
3 km
Kaviareň
250 m
Reštaurácia
60 m
Bar
220 m
Škola/škôlka
230 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00