Dvojpodlažný bungalov v rezidenčnej štvrti Isla Verde, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 14788
179,000 €
Plocha 75 m2
Dispozícia 3+kk
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ideálny domov v pokojnej a bezpečnej oblasti v blízkosti mora. Tento nádherný dvojpodlažný bungalov s rozlohou 71 m² v exkluzívnej lokalite Isla Verde ponúka pohodlie, štýl a moderné vybavenie.

Objekt je zrekonštruovaný a vybavený pre maximálne pohodlie. Vďaka orientácii na východ poskytuje svetlé a vzdušné prostredie, ideálne na celoročné bývanie a investičné účely, keďže je vybavený turistickou licenciou na krátkodobý prenájom.

Bungalov ponúka na prízemí priestrannú obývaciu izbu s americkou kuchyňou, kompletnú kúpeľňu a svetlú presklenú chodbu.

Na prvom poschodí sa nachádzajú dve veľké spálne a kúpeľňa s vaňou. Exteriér zahŕňa veľkú terasu s pergolou, ktorá je ideálna na relaxáciu alebo vonkajšie stolovanie, a priestor na grilovanie s umývadlom.

Z terasy je priamy prístup k bazénu.

Objekt je vybavený bezpečnostnými prvkami, ako sú mreže a elektrické rolety, a moderným systémom osvetlenia s úspornými žiarovkami. Podlahové kúrenie a klimatizácia na oboch podlažiach zabezpečujú maximálne pohodlie počas celého roka.

Torrevieja, mesto nachádzajúce sa v provincii Alicante, je známe svojimi krásnymi plážami, ako sú Playa del Cura a Playa de los Locos, a jedinečnou prírodnou krásou soľných lagún La Mata a Torrevieja. Tieto lagúny sú známe svojimi liečivými účinkami a krásou, ktorá láka turistov aj obyvateľov.

Torrevieja má bohatú kultúrnu ponuku vrátane koncertov, festivalov a múzeí, ako je Museo del Mar y de la Sal, kde sa môžete dozvedieť viac o histórii mesta a jeho spojení s morom a ťažbou soli. Mesto ponúka modernú infraštruktúru, ako sú nákupné centrá Habaneras, nemocnice, školy a športové zariadenia vrátane Palacio de los Deportes. Miestny prístav a športové kluby sú tiež ideálne pre športových nadšencov.

Torrevieja je ľahko dostupná vďaka blízkosti medzinárodného letiska Alicante-Elche, ktoré je vzdialené približne 40 minút jazdy autom. Dobré dopravné spojenie so zvyškom regiónu zabezpečujú aj autobusy a diaľnice.

Vlastníctvo nehnuteľností v Španielsku, najmä v pobrežných oblastiach, ako je Torrevieja, ponúka atraktívne výhody vrátane stabilného podnebia, dlhej turistickej sezóny a dobrých investičných príležitostí. Vzhľadom na vysoký záujem turistov o oblasť Costa Blanca môžete svoju nehnuteľnosť ľahko prenajímať a dosahovať stabilný príjem.

Okrem toho Španielsko ponúka zahraničným investorom jednoduchý proces kúpy nehnuteľnosti a právnu ochranu. Táto lokalita je atraktívna aj na dlhodobé bývanie vďaka blízkosti služieb, pláží a kultúrneho života.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v najlepších prímorských lokalitách v Španielsku. Poskytujeme kompletný servis vrátane právneho poradenstva a administratívnej podpory, aby sme zabezpečili hladký a bezpečný proces kúpy. Pomôžeme vám nájsť ideálny dom, ktorý bude spĺňať vaše požiadavky, či už hľadáte druhý domov pri mori alebo investičnú príležitosť.

Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste získali viac informácií alebo si dohodli osobnú prehliadku tohto krásneho bungalovu v Torrevieji. Ak táto ponuka nezodpovedá vašim požiadavkám, radi vám vyhľadáme iné nehnuteľnosti, ktoré budú vyhovovať vašim špecifickým požiadavkám v oblasti Torrevieja alebo v iných krásnych lokalitách na pobreží Španielska!

Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
75 m2
Pozemok
80 m2
Úžitková plocha
71 m2
Terasa
54 m2
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
35 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00